napi hírmorzsák

A menta kirobbanó hatása kiemeli ezt a modern lépcsőházat

Az idei év elején a Pantone kihirdette, a 2020-as év színét a klasszikus kéket. A visszajelzések alapján azonban egyértelművé vált, hogy a szóban forgó árnyalatnak nincs nagy rajongó tábora, és ami a tervezői közösség nagy részét illeti, a zöld az igazi év színe- különösen a fényes, friss árnyalatok, amelyek a természet jelenlétét idézik elő, a virágzó növényzetet. A Vogue a zöldet még az új “évezredes rózsaszínnek” is nevezte, és egy 50 000 tervező felmérésében az 1stdibs statisztikája azt találta, hogy ez az idei év legkeresettebb színe.

A tendencia-előrejelző WGSN, amely a különböző iparágak tervezőit is befolyásolja, ehelyett olyan árnyalattal rukkolt elő, amely a „neo menta” nevet kapta, amely a természet, a tudomány és a technológia összeolvadásából származik. Ez az élénk árnyalat elég finom ahhoz, hogy könnyen beépülhessen különféle belsőépítészeti színpalettába – annyira, hogy a WGSN elég magabiztosnak érezte magát, hogy a szürke nagyszerű kortárs alternatívájának nevezze az árnyalat fél- semleges opcióját, amely még így is gazdag és élénk.

Egy nemrégiben felújított montreali otthonban a menta az a szín, amely a kezdetektől üdvözöl mindenkit. A Naturehumaine Architects az árnyalatot a szürke és természetes fa árnyalatokkal keverte homlokzaton, és a hatása a térség minden más házát túl egyszerűnek tünteti fel. A zöldre festett rész egy konzolos kiegészítés, amely egy teljesen új hálószobát kínál az ügyfelek számára.

Belül a szín használata még merészebbé válik. Az egyébként semleges térben a központi lépcső feltűnő szobrászati ​​fókuszpontként funkcionál. A hardvermentes szekrények, a galériaszerű falak és a szerelvények egyszerűsége lehetővé teszi, hogy ez az elem ragyogjon, míg a fehérre meszelt fa megadja a megfelelő mennyiségű textúrát, és mindezt a természetes fa padló és gerendák melegítik. Az otthon másik,  egyetlen színe a vidám sárga csempekészlet, amely a gyermekek fürdőszobájában található kád körül.

Az építészek a színt „zsályazöldnek” hívják, ám valójában az inkább fodormenta. A hatás természetesen ugyanaz, bárminek is nevezik a szint, és a „Victoria Residence” tagadhatatlanul kiváló példa arra, hogy a szín stratégiai használata drámai módon átalakíthatja a teret.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

„A ház szívében a lépcső, a szín hozzáadása vonzza a figyelmet, és játékos, geometriai elemmé válik. A monokróm lépcsőt könnyű szerkezeti munkaként tervezték, acélból és festett fából áll. Meghatározza a teret a teljes magasságban azáltal, hogy kiterjeszti a padlóra az alkalmazott színt. Ezt a központi teret egy nagy tetőablak koronázza meg, amely természetes napfényt vetít a ház szívébe, valamint az összes környező helyiségbe, különös tekintettel a nagy üvegtárgyakkal felszerelt fürdőszobára. ”

Forrás: www.dornob.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close