„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

2022 konyha- trendjei

Egy új év mindig új szemléletmódot hoz a lakberendezésben és a belsőépítészetben, így a konyhai tervezésben is. A COVID-19 járvány két éve után pedig a háztulajdonosok praktikus megoldásokat keresnek a bonyolultabb időbeosztásuk racionalizálására, amellett, hogy a változáshoz és az újdonságokhoz is kedvük van. Íme néhány a 2022 népszerű konyhai trendjei közül:

Színes szekrények
Igen, a fehér vagy fatónusú anyagok klasszikusak, és továbbra is a legtöbb konyha alapját fogják alkotni, de itt az ideje kísérletezni! A kék minden árnyalata tartja a helyét, mint népszerű akcentus árnyalat, de ma már szerepet kapnak a buja zöldek és mélyvörösek is a konyhákban, vizuális kontrasztot adva más elemekkel.

Személyre szabott tárolás
Rend a lelke mindennek, nem igaz? A nyitott polcok esztétikusak lehetnek, de gyakran értékes tárolóhely feláldozásával járnak. Különösen a mai többgenerációs háztartásokban, ahol több ember él egy fedél alatt, mint valaha, minden hely kihasználása elengedhetetlen. Ez azt jelenti, hogy kreatívabbá kell válnunk a tárolási lehetőségek terén, beleértve az egyedi méretű polcokat és szekrényeket, valamint a beépített szervezést olyan dolgok számára, mint a fűszerek és sütőedények.

Erezett burkolatok; márvány és márványhatás
Már egy ideje kúsznak felfelé a trendlistán, de 2022 a drámai fókuszú erezetű munkalapok éve lesz. Egy krémfehér márványon vagy kvarcon átfutó fekete vagy szürke erezett minta igazi látványosság lehet. Míg a háztulajdonosok körülbelül fele még mindig a csempét választja, a Houzz felmérése szerint a márvány egyre népszerűbb, és sokan kedvelik a szekrénysorok között az egyetlen anyag tiszta megjelenését. Sokan ugyanazt az anyagot választják a munkalapokhoz és a falak burkokásához is, bár sikkes lehet, ha egymást kiegészítő minták vannak ugyanabban a színskálában.

Rugalmas vízálló padlóburkolat
A lakástulajdonosok mindig olyan termékeket keresnek, amelyek ötvözik a formát és a funkciót, ezért a vízálló vinil padlóburkolat visszatérőben van. A Houzz.com éves felmérése szerint a konyhai padlóburkolatot 2022-ben korszerűsítők közel negyede a rugalmas vinil ‘deszkák vagy csempék’ könnyű karbantartását választja, ami több mint kétszeresére növelte népszerűségét az elmúlt három évben. Ez a tartós anyag rendkívül sokoldalú, úgy nézhet ki, mint a csempe vagy a fa, és szinte bármilyen formában, szélességben vagy textúrában kapható.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Elragadó részletek
Különösen azután, hogy az elmúlt két évben annyi időt töltöttünk a házainkban ragadva, mindannyiunknak lehetősége volt arra, hogy kiismerjük a konyhánkat. Sokan szeretnék feldobni otthonuk szívét olyan jellegzetes részletekkel, mint az egyedi gyártású tűzhely elszívók, egyedi hardverek vagy dizájner falitányérok. Ezek a kisebb és kevésbé költséges változtatások éppen a megfelelő drámaiságot adhatják egy nagyobb térben.

Intelligens készülékek
A mesterséges intelligencia manapság életünk oly sok területére beépül, és ez alól az otthoni konyha sem kivétel. Idén a háztulajdonosok számos időt és fejfájást megtakarító eszközt használhatnak ki. A csatlakoztatott hűtőszekrények lehetővé teszik a hőmérséklet testreszabását vagy tartalmuk távoli ellenőrzését, az intelligens sütők rugalmasságot biztosítanak ahhoz, hogy akkor is elkezdhessünk sütni egy ételt, amikor nem vagyunk otthon, az intelligens mosogatógépek pedig automatikusan adagolják a tökéletes mennyiségű mosogatószert minden töltethez. Manapság szinte minden készülékben és kütyüben találhatsz okos technológiát, a kenyérpirítóktól és a légsütőktől kezdve a szagelszívókon át a szemetesekig.

Ha a dolgok így mennek tovább, 2022-ben sokkal könnyebb lesz a főzés és a takarítás a konyhában.

Forrás: www.dornob.com



Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb