Lakberendezés és stílus

Kreatív előszoba ötletek, mindenkinek!

Az előszoba az első helyiség, ami fogadja a vendégeket, és persze a lakókat, így megjelenése azonnal meghatározza a ház hangulatát és esztétikáját. A kérdés az, milyen atmoszférát szeretnél kelteni az otthonodban?

Segítségül összegyűjtöttük néhány kedvenc, inspiráló előszoba megjelenésünket, amelyekből bátran meríthetsz ötletet a sajátod kialakításához!

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ha a lépcsőfeljáród közvetlenül az előszobából nyílik, és valóban kreatív akarsz lenni, akkor itt az ideje ki dekorálni azokat a lépcsőfokokat! Használj olyan árnyalatokat vagy mintákat, amelyek kifejezetten leírják a személyiséged és a nézeteidet.
Egy rusztikus fa pad, és néhány rattan dekoratív elem egy mintás tapétával a háttérben, és már kész is van a legbájosabb előszoba! A természetes textúrák és a meleg, gazdag színárnyalatok tökéletes kombinációjának rusztikus megjelenésével azonnal otthonosan fogod magad érezni!
Ha igazán életre szeretnéd kelteni a helyiséget, használj egy merész tapétát! Használj színeket és mintákat, amelyek igazán vibráló, energiával teli hangulatot keltenek.
A tökéletes módja a jó első benyomás megteremtésének, egy galériafal! Állítsd ki kedvenc családi fotóidat, vagy művészeti darabjaidat, melyek igazán bemutatják a személyiséged!
A színelmélet szempontjából a fehér kifejezetten biztonságos színválasztás, azonban nem kifejezetten kell unalmasnak lennie. A megfelelő dekorációs kiegészítők megválasztásával tökéletes hátteret nyújt, kiemelve mindazt, amit elé helyezel, emellett bármennyire is nagy vagy kicsi a szoba, a fehér minden esetben optikailag megnagyobbítja azt.
Ha új és energia után kutatsz otthonodban, fesd le a bejárati ajtót! Egy vidám, élénk árnyalat alkalmazásával az hívogató fókuszpontot alkot, szinte kijelentve mindenki számára, hogy lépjen be az otthonodba.
Van valami a zöld élőnövényekben, ami azonnal újraéleszt egy helyiséget, és természetes harmóniájukkal jobb kedvre derítenek bárkit!

Forrás: www.trendir.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close