Home / Modern és luxus házak / Kétarcú ház Angliában

Kétarcú ház Angliában

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Az angol vidéken elbűvölő nyaralót láthatunk, amelynek van egy olyan oldala, amit az alkalmi megfigyelő nem vesz észre.

A ház az útról, úgy néz ki, mint egy tipikus borostyánnal fedett ház. Azonban a másik homlokzata szellős, könnyű nagyfokú kényelmet és modern stílust biztosít. Ez egy olyan építészeti csavar, amely lehetővé teszi a lakástulajdonosok számára, hogy megőrizzék a ház történelmi stílusát, miközben élvezik a modern, konzolos üveg kiterjesztést.

Construction of a cantilevered glass extension to a period property by Stephen Marshall Architects

Az Egyesült Királyságban működő Stephen Marshall Architects tervezte a 70 négyzetméteres bővítést, amely jelentősen növeli a lakóteret, és különálló hálószobát ad a második emeleten. Ez volt a tökéletes megoldás a háztulajdonosok, film és televíziós szakemberek Elaine Sperber és Nick Manzey számára, akiknek több élettérre volt szükségük. Ez a különleges kialakítás lehetővé teszi számukra, hogy szorosabb kapcsolatot alakítsanak ki a természettel.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

forrás:homedit.com

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..