Home / Lakberendezés és stílus / Pasztell árnyalatok modern lakásban

Pasztell árnyalatok modern lakásban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Mindannyian otthonosan mozgunk a modern belsőépítészeti tervekben megjelenő semleges szürke és fehér árnyalatok között, de néha egy családi környezetben kellemes felfedezni más színeket is.

Egy csöpp színezés máris érdekesebbé teszi a környezetet és váratlanul vidám pillanatokat teremt. Ezt a családi otthont a Nordico kínai belsőépítészeti stúdió tervezte, északi stílusban. A fényképeken láthatjuk a fehér, krémes, szürke háttér előtt lágy rózsaszín, sápadt olíva, homok, lila és aqua tónusokat, valamint lenyűgöző csempék összeállítását.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A nappali egyszerű megjelenésű, kicsi modern kanapéval és kárpitozott ülőfelülettel. Az elektromos aljzat előtt egy kis rózsaszín doboz védi a helyiséget a huzaloktól. A síkképernyős televíziót állványra szerelték fel, így kis helyet foglal el és mellette karcsú hangszórók találhatóak. A bútorok jellegéből adódóan a szoba sokféle elrendezési lehetőséggel rendelkező sokoldalú helyiséggé válik.

forrás:home-designing.com

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Modern loft átalakítás

Néhány felújítás könnyű, és néhány pedig nagyon nehéz. Általában vonzódnak a drasztikus felújításokhoz és látványos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..