„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Apró kabin New Yorkban

Ez a modern kis ház a koppenhágai és a New York-i székhelyű BIG építészeinek munkája és New Yorkban a Lanesville-i erdőben helyezkedik el. Az A45-nek nevezett projekt egy ház prototípus, amely lehetővé teszi a tulajdonosok egyéni személyre szabott szükségleteinek kielégítését.

A konstrukció a hagyományos A-alakú kabinból származik, amely híres tetejéről és szögletes falairól, amelyek lehetővé teszik az eső elvezetését és egyszerű felépítését. A klasszikus struktúra minőségének maximalizálása érdekében az A45 többféle alapterületet hoz létre négyzet alakú alapozással és 45 fokos tetővel.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az így kapott kristályszerű forma az A45-t folyamatosan változó megjelenését teszi. A kis fülke összesen 17 négyzetméter lakóterületet kínál, és összeszerelhető a helyszínen. Moduljai 100% -ban újrahasznosítható anyagokból állnak, és tartalmazzák a padlórendszert, a fakereteket és a falakat. Az épület egyik oldala hét összekapcsolt üvegfelületet tartalmaz.

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb