Home / Építés

Építés

Vállaljuk Európa egész területén Horizont® kiemelten energiatakarékos épületek kivitelezését.

Jelenleg 3 szint + tetőtér kialakítása lehetséges a szerkezetünkből.
A Horizont® rendszerből készítettünk már; mobilházat, garázst, szerelő csarnokot, műhelyet, családi házat, irodaházat, szállodát a Szaharától egészen Szibériáig.
Olyan helyen is megvalósítható a Horizont® épületek kivitelezése, ahol más rendszer nem képes megfelelni a követelményeknek, ilyen lehet például extrém földrengés veszélyes terület, extrém időjárási körülmények (nagy szél, alacsony és magas hőmérséklet tartomány), vagy akár 4 órás tűzvédelmi határérték követelmény.

Ha az építésztervek rendelkezésre állnak, ezek alapján mérnökeink, statikusaink elkészítik az épület gyártmánytervét és darabolási jegyzékét.

A darabolási jegyzéket a Horizont® profilgyártó automata gépsorba tápláljuk és megkezdjük az épület profilgyártását.
Minden szükséges fal, tető és födém elemet elkészít az automata gépsor (hajlítást, vágást és a lyukasztást is a falban elhelyezésre kerülő gépészeti vezetékek számára) tetoszerkezet_gyartmanyterv
A profilok gyártását követően az összeszerelési terv alapján az üzemben megkezdjük a fal, tető és födémelemek összeszerelését. Igény esetén, ha nagy a gyártó hely és a felépítésre kerülő épület megvalósítása közötti távolság, vagy nagyobb beruházás esetén a gyártó gépsorunkat a mobil üzemünkkel a helyszínre tudjuk telepíteni rövid időn belül. Ebben az esetben a szállítási költség minimalizálható, hiszen egy kamionnal egyszerre összeszerelt fal és tetőelemek egy ~120nm-es családi ház szállítható.2009-02-19_170241

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Amennyiben az acélt megmunkálás nélkül kell szállítani, ugyanazon járművel 8-10 ugyanekkora épület anyaga is mozgatható.

A Horizont®acélszerkezet helyszíni felállítása időjárástól függetlenül kivitelezhető.

Egy 100 m2-es épület akár 3-4 nap alatt is összeszerelhető a helyszínen.

Az acélszerkezet összeszerelését követően kerülhet sor a külső, falburkoló lemezek felszerelésére, nyílászáró beépítésre, majd a vakolat elkészítésére.

A falszerkezet előzőekben felsorolt munkafázisaival egyidőben elvégezhető a tető acélszerkezetének lécezése, fóliázása, valamint a tetőhéjazat elkészítésére.

2009-02-19_190420A Horizont® épületek kivitelezését bármilyen készültségi állapotban megrendelheti. Az acélszerkezetet mindenképpen képzett és vizsgázott Horizont® kivitelező Partner építheti fel, ez garancia a szakszerű és minőségi munkára.

A befejező munkák további részeit saját kezűleg, vagy bármely szakkivitelezővel elvégeztetheti. (kivéve olyan munkafázisokat, melyeket a jogszabály szakkivitelezőt ír elő, pl: gázszerelés)

kp.hu ugyfelszolgalata

2 hozzászólás

 1. Kedves Kollegak !
  Nagy erdeklodessel olvasom lapjukban, hogy Europaban barhol felepitenek csaladi hazat. Svjacrol van szo, a Genfi to kornyekerol.
  Kerdesem: van tipustervuk csaladi hazat illetoen ? Pl. egy 5 szobas csaladi hazrol (kb. 200 nm-es) lenne szo, garazzsal 2 autonak.
  Van aruk is ami a kivitelezest illeti ? S termeszetesen mit tartalmaz az ar ?
  Valaszukat elore is koszonom !
  Udvozlettel
  Splivalo Lajos

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.