Home / Építés

Építés

Vállaljuk Európa egész területén Horizont® kiemelten energiatakarékos épületek kivitelezését.

Jelenleg 3 szint + tetőtér kialakítása lehetséges a szerkezetünkből. A Horizont® rendszerből készítettünk már; mobilházat, garázst, szerelő csarnokot, műhelyet, családi házat, irodaházat, szállodát a Szaharától egészen Szibériáig. Olyan helyen is megvalósítható a Horizont® épületek kivitelezése, ahol más rendszer nem képes megfelelni a követelményeknek, ilyen lehet például extrém földrengés veszélyes terület, extrém időjárási körülmények (nagy szél, alacsony és magas hőmérséklet tartomány), vagy akár 4 órás tűzvédelmi határérték követelmény.

Ha az építésztervek rendelkezésre állnak, ezek alapján mérnökeink, statikusaink elkészítik az épület gyártmánytervét és darabolási jegyzékét.

A darabolási jegyzéket a Horizont® profilgyártó automata gépsorba tápláljuk és megkezdjük az épület profilgyártását. Minden szükséges fal, tető és födém elemet elkészít az automata gépsor (hajlítást, vágást és a lyukasztást is a falban elhelyezésre kerülő gépészeti vezetékek számára) tetoszerkezet_gyartmanyterv A profilok gyártását követően az összeszerelési terv alapján az üzemben megkezdjük a fal, tető és födémelemek összeszerelését. Igény esetén, ha nagy a gyártó hely és a felépítésre kerülő épület megvalósítása közötti távolság, vagy nagyobb beruházás esetén a gyártó gépsorunkat a mobil üzemünkkel a helyszínre tudjuk telepíteni rövid időn belül. Ebben az esetben a szállítási költség minimalizálható, hiszen egy kamionnal egyszerre összeszerelt fal és tetőelemek egy ~120nm-es családi ház szállítható.2009-02-19_170241

Amennyiben az acélt megmunkálás nélkül kell szállítani, ugyanazon járművel 8-10 ugyanekkora épület anyaga is mozgatható.

A Horizont®acélszerkezet helyszíni felállítása időjárástól függetlenül kivitelezhető.

Egy 100 m2-es épület akár 3-4 nap alatt is összeszerelhető a helyszínen.

Az acélszerkezet összeszerelését követően kerülhet sor a külső, falburkoló lemezek felszerelésére, nyílászáró beépítésre, majd a vakolat elkészítésére.

A falszerkezet előzőekben felsorolt munkafázisaival egyidőben elvégezhető a tető acélszerkezetének lécezése, fóliázása, valamint a tetőhéjazat elkészítésére.

2009-02-19_190420A Horizont® épületek kivitelezését bármilyen készültségi állapotban megrendelheti. Az acélszerkezetet mindenképpen képzett és vizsgázott Horizont® kivitelező Partner építheti fel, ez garancia a szakszerű és minőségi munkára.

A befejező munkák további részeit saját kezűleg, vagy bármely szakkivitelezővel elvégeztetheti. (kivéve olyan munkafázisokat, melyeket a jogszabály szakkivitelezőt ír elő, pl: gázszerelés)

2 hozzászólás

 1. Kedves Kollegak !
  Nagy erdeklodessel olvasom lapjukban, hogy Europaban barhol felepitenek csaladi hazat. Svjacrol van szo, a Genfi to kornyekerol.
  Kerdesem: van tipustervuk csaladi hazat illetoen ? Pl. egy 5 szobas csaladi hazrol (kb. 200 nm-es) lenne szo, garazzsal 2 autonak.
  Van aruk is ami a kivitelezest illeti ? S termeszetesen mit tartalmaz az ar ?
  Valaszukat elore is koszonom !
  Udvozlettel
  Splivalo Lajos

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.