Lakberendezés és stílus

Egy merész megjelenésű otthon, tele kortárs művészeti elemekkel

A tervező, Holly A. Kopman 2010-ben először dolgozott ügyfelével – egy barátjával – amikor is az ügyfél otthona a kaliforniai Mill Valley-ben újabb frissítésen esett át. Az ügyfél Kopmanhoz fordult, hogy segítsen neki kiállítani az otthonában a kortárs művészet széles körű gyűjteményét, amelybe olyan művészek tartoztak bele többek között, mint Swoon, Anne Weber és Todd Hido. Annak érdekében, hogy a műtárgyak a ház főszereplői legyenek anélkül, hogy azokat túlkompenzálnák a teret, a tervező gondosan kiválasztotta a természetes árnyalatokban pompázó, fényűző falburkolatokat és szőnyegeket melyeket egyedi bútorokkal ötvözött, így a ház minden sarkát saját magával ragadó galériává alakította.

Az ügyfél művészeti gyűjteményének mérete közvetlenül a bejárattól látható. A lépcső falán a grafitrajzot Gonzalo Fuenmayor kolumbiai művész készítette; a további művészek között szerepel Anne Weber és Barbara Vaughn, mindkettő amerikai származású, valamint Swoon, utcai művész.

A nappali rendkívül kontrasztos színpalettával büszkélkedhet, középpontban a fényes fekete árnyalatú falrésszel, melyet a Heath Ceramics faszén- fekete kandallócsempéje borít, különösen jól kiemeli a San Francisco-i művész, Charley Brown fekete-fehér alkotását. A Holly Hunt kanapé egy márványasztal mellett helyezkedik el – amely szintén Holly Hunt – a Jiun Ho székek társaságában. Az egyedi, kézzel készített gyertyák drámai szobroknak tűnnek a könyvespolcon. A szőnyeg Stark-ból származik.

A konyhában eredetileg a cseresznyepadló fényes vörös árnyalatú volt, amely a körülmények között nagy kihívást jelentett a munka, különösen egy hűvös tónusú, kortárs környezetben, így Kopman úgy döntött, hogy lefesti őket, egy sötétebb, finomabb ébenfajta árnyalatra, ami tökéletesen harmonizál a környezettel. Tim Cahoon, egy helyi építő segítségével újította fel a konyhát. Lindsey Adelman vastag, füst színű csillárok növelik a tér kortárs érzetét, a különféle szürke árnyalatú átlós, halszálka csempe pedig az Artistic Tile-ból származik.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A családi szobában a kortárs fekete-fehér elemek keverednek a természetes anyagokkal; Például a Kreoo-ból származó “Pavè Log” pad vörösfenyő gerendából készült, amely márványalapokkal van párosítva. Kopman maga, egyénileg tervezte a többdimenziós kandallót. A sarokasztalt Gregorius Pineo-tól, a szőnyeget pedig a Zoe Luyendijk Studio-tól szerezték be.

A hálószoba legmeghatározóbb eleme egy könnycsepp alakú Venini csillár, amelyet a tervező egy kicsit átalakított. Phillip Jeffries természetes árnyalatú falburkolata és a Stark visszafogott szőnyeg finom hátteret teremtett a hely számára, hogy az extravagáns alkotások, beleértve az ágy fölött lévő Barbara Vaughn által ábrázolt víz alkotása, kerüljenek a középpontba. Az éjjeliszekrények a Scala Luxury gyártótól vannak, az ágyneműt és az ágykeretet pedig Kopman tervezte.

Forrás: www.elledecor.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close