Karácsonyi ajándék: Aki velünk építtet, annak ingyenes a gépészeti és villamos, valamint a statikai szakág elkészítése és a hővisszanyerős szellőztető rendszer!

Lakberendezés és stílus

Betsy Brown belsőépítész farmház jellegű otthona

Betsy Brown Alabama állambeli székhelyű belsőépítészeti stúdiója olyan otthonokat tervez, amelyek hitelesen tükrözik az ott élőket – ezt a filozófiát a tervező saját otthonában alakította ki. Betsy Brown otthona az észak-karolinai Blue Ridge-hegységben fekszik, tökéletesen megtestesítve személyiségét és tervezői szemléletét.

Az 1960-as évekbeli építész és régi barátja, Paul Bates segítségével Betsy egy olyan otthont valósított meg, amely saját szavaival élve “szerény, kortalan és a környezet drámaiságában gyökerező.” Betsy otthonában megmutatkozik a természet és az általa felidézett anyagok iránti vonzódása; a konyhában a újrahasznosított fehér tölgy és a rozsdamentes acél zökkenőmentesen illeszkedik az alatta elterülő szurdokba.

A természetes faanyagok mindenütt a középpontban vannak, a bejárati ajtóhoz vezető lépcsőfokoktól a hálószoba faláig. A belsőépítész meg akarta őrizni a kézzel varrott faanyagok meglévő nyelvezetét, a faház történelmére utalva. A faanyag terjedelme a fekete acélkeretes ajtókkal és a ferde mennyezetekkel kombinálva egy farmház vagy parasztház lényegét közvetíti.

“Az volt a célunk, hogy tiszteletben tartsuk a ház eredetét, miközben hozzáadtunk egy réteg egyszerű, rusztikus tökéletlenséget” – állítja Betsy.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A japán Wabi Sabi művészetét említi elsődleges inspirációs forrásként, amelynek középpontjában az egyszerűségben, a tökéletlenségben és a mulandóságban rejlő szépség megtalálása áll. Emiatt a paletta nagyon minimalista maradt, a kiválasztott anyagok pedig közvetlen kapcsolatban állnak a természettel.

A szerény 139 négyzetméteres, egyszintes ház egy széles központi folyosó körül helyezkedik el, amely egyben étkező is. Az öt méter hosszú étkezőasztal, amelyhez Charlotte Perriand Dordogne székek társulnak, megnyújtja a teret, és a látványos kilátásra irányítja a figyelmet. A bal oldali konyhából és a jobb oldali nappaliból egyaránt zavartalan kilátás nyílik az alattunk elterülő szurdokra. A fő hálószoba, a vendégszobák és a fürdőszobák a ház elején helyezkednek el, és a környező, érett zöld keményfákból álló tájra néznek.

Forrás: www.yinjinspace.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb