Lakberendezés és stílus

Belsőépítészeti inspiráció: modern irodai környezet

A Holland Amber egy gyorsan növekvő start-up vállalkozás, amely elektromos autómegosztó szolgáltatásokat nyújt vállalkozások számára. A rotterdami Atelier van Berlo építésziroda által tervezett belső tér a cég víziójának és munkafolyamatainak belsőépítészetbe való lefordítása. Dinamikus, fiatal és merész vállalatként olyan irodai környezetet akartak, amely tükrözi a munkamódszerüket. Egy olyan belső teret, amely új ügyfeleket inspirál, és közvetíti rendkívül ambiciózus, fenntartható világra vonatkozó elképzeléseiket.

A design két atmoszférát kombinál: energikus, fiatalos és merész, illetve professzionális és komoly. Az informális tárgyalóterek, rugalmas íróasztalok, egy formális tárgyalóterem és mindenekelőtt elegendő hely az ötletelésre.

Az iroda közepén egy élénk színű, minden informális funkciót tartalmazó zóna osztja fel a munkafelületet. Ez a központi terület az iroda lüktető szíve, és magában foglalja az összes informális tárgyalótermet. Egy enyhén megemelt rész integrálja a társalgóhelyiséget, az “ötletbörze asztalokat” és a tárgyalóteret. Ez egy nyitott zóna, ahol a munkatársak, ügyfelek és partnerek találkozhatnak, együttműködhetnek és inspirálhatják egymást. Az építészek lehetővé tették a felhasználók számára, hogy a nagy függönyök el-és behúzásával megnyissák, vagy privát teret hozzanak létre.

Az épület élén egy kék színű tárgyalóterem áll, amely az irodára néz. A találkozók alatt tehát ez a helyiség privát szférát biztosít, ugyanakkor kapcsolatban marad a vállalat központjával. Az üvegfalakat óriási vászonként használják az ötletek felírására. Az élénk színű központ másik végében található egy mentazöld konyha, ahol a csapat találkozik, együtt ebédel, és minden pénteken használja a jól látható sörcsapot.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A két, a színes központtal elválasztott munkaszint teljesen szürke. A bútorok (Boring Collection) szinte beleolvadnak a betonszerkezetbe, a padlóba és az egyéb berendezésekbe. A székek és íróasztalok illeszkednek az épület ipari jellegzetességeihez. A munkaszintek ‘e ton sur ton’ (összeillő árnyalatok) megközelítése lehetővé tette az építészeknek, hogy az informális tárgyalótereknél élénk és energikus színeket használjanak. Az informális zóna akusztikai pufferként funkcionál a két munkaszint között, ahol az egyik oldalon a programozók, a másikon pedig a helpdesk található.

A tervezés egyesíti a különböző munkafolyamatokat, az Amber filozófiáját és az eredeti építészet szépségét. Az eindhoveni Philips egykori erőművében, az Innovation Powerhouse-ban található Amber zökkenőmentesen illeszkedik ennek a több bérlőből álló irodaháznak a koncepciójába.

Forrás: www.archdaily.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb