Lakberendezés és stílus

Belsőépítészeti inspiráció: kényelmes nappalik, hívogató belső kialakítással

Nyolc olyan kényelmes nappali szobát gyűjtöttünk össze, amelyek otthonos berendezéssel rendelkeznek, kandallókkal és meleg tónusú fával szegélyezett falakkal. Az összefoglaló vizuális inspirációt kínál az otthonod kialakításához.

Villa Weinberg, Dánia A Mette és Martin Weinberg által felújított 1940-es évekbeli otthon középpontjában egy meleg, hívogató nappali található, mely szinte teljes egészében olajozott felületű tölgyfával borított. Bár a helyiségben nincs kanapé, a babzsákok mellett a szoba peremén körbefutó padot barna bőr ülőpárnák és gyapjas kiegészítők díszítik, kényelmes helyet biztosítva a pihenéshez.
Ocean House, Ausztrália A nyers beton felületek általában nem társulnak a barátságos terekhez, de Rob Mills építész ennek ellenére a ház nappalijának egész területén alkalmazta azt. A beton szürke, rideg megjelenését a pihe-puha kanapé, a bozontos szőnyeg, a kandalló, a fa mennyezet és egyéb fa elemek és a semleges szövetek puhítják.
Carriage House, USA A nappali rusztikus téglafalait a régi festék és gipsz maradványai teszik különlegessé ebben a hangulatos társalgóban, ahol a vörös bőr fotelek és az olajzöld kanapé extra melegséget kölcsönöz a helyiségben.
Avalanche House, Új Zéland A megdöntött mennyezet és a rétegelt lemezzel borított falak miatt ez a Intuitive Architects által tervezett nyaraló sokkal inkább egy meghitt erdei kabinnak tűnik. A kissé monoton társalgót olyan hangulatos dekorelemekkel látták el, mint a bolyhos párnák, a kis kandalló és a faágak hármasa a sarokban, amelyek teljesen megváltoztatják a hangulatot a helyiségben.
North Bank, Egyesült Királyság Az Elliott Architects halványbarna vakolatú falai rusztikus melegséget kölcsönöznek ennek a lakóterületnek. A nagy belmagasságú helyiség ablakai Northumberland idilli vidékére nyújtanak kilátást. A boho stílusú kanapé tökéletes helyet biztosít a lakóknak az összebújáshoz.
Central Park Road Residence, Ausztrália A Studio Four modern megközelítéssel közelítette meg a hygge fogalmát. A hygge egy dán kifejezés a barátságosság, a kényelem és az általános elégedettség érzésének leírására szolgál. A fekete fafelületek, a réz világítótest és a barna bőrfotelek meleg keveréke mellet a helyiség fókuszpontja egy hatalmas kandalló, ahol a lakosok összegyűlhetnek a hideg téli estéken.
House in Hai Zhen, Kína A pekingi külvárosban található ház felújításának kreatív tervezőpárosa, Sun Min és Christian Taeubert úgy döntött, hogy megőrzi az ingatlan rusztikus vonásait, elegáns kortárs elemekkel kombinálva. A Wabi-Sabi jellegű társalgóban repedezett gipszfalak, kopott mennyezeti gerendák és egy régi fatüzelésű kandalló ellentétben állnak a drótvázas székekkel és acélszekrénnyel, hangulatos, mégis kiegyensúlyozott teret alkotva.
Seaside Abode, Dánia A Norm Architects kopottas megjelenésű sötét gerendákkal borította be a nappali középpontjában álló falát. Kiegészítve márvánnyal, rojtos szőnyeggel és a semleges színű kanapé párral a nappali hangulata tükrözi Dánia északi régiójának táját is, amely az otthon tágas ablakain keresztül látható.

Forrás: www.dezeen.com

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close