Lakberendezés és stílus

3 inspiráló nyitott hálószobás apartman belső üvegfalakkal ellátva

A kisebb stúdiólakások hálószobája legtöbb esetben közvetlenül a konyha- étkező és a társalgó mellett helyezkedik el, általában osztás nélkül.

A következő kompakt, nyitott terű stúdiólakásokban üvegezett paneleket és ajtókat használtak, hogy félig- meddig különálló, üvegfalú hálószobákat hozzanak létre. Ennek lényege, annak esztétikusságán kívül az, hogy az alvási hely továbbra is teljes egészében része marad az összterületnek, ezáltal maximalizálva a tér kompakt méreteit, azonban mégis egy körülhatárolt külön szobát eredményez. Az üveg válaszfal nemcsak egyértelművé teszi a rendeltetés megváltoztatását, hanem egy könnyű burkot is létrehoz az alvóhely körül, amivel egy biztonságos menedék érzetét kelti, illetve a zajcsökkentéshez is hozzájárulhatnak a jobb alváshoz érdekében.

Az első apartmanunk Szentpétervár szívében, Oroszországban található, és mindössze 46 négyzetméter összterülettel rendelkezik. A mély palack zöld és fekete színű kiemelés kontrasztban áll a tiszta fehér dekorációs rendszerrel. A szilárd galériafal mögött kihúzható üvegajtókon át léphetünk be a hálószobába. Az üvegpanelek egészen a mennyezetig terjednek.

Az ágy fejtámlájával határos falat egy nagy neon felirat díszíti, míg az ágy melletti éjjeliszekrényeket modern függő lámpák világítják meg. A szekrényrendszer az egész falfelületre kiterjed, a polcok és az akasztó- sínek nyitva állnak a szoba felé. Attól függően, hogy mennyi fényre és privát szférára van szükséged egyes napszakokban, választhatsz a tiszta ablaküveg vagy a sötét drapériák között.

A lakás egyik sarkában egy fekete étkező található. Az ablakpárkány- ülés helymegtakarító padként szolgál az étkezőben. Fehér kerámiák és színes konyhai üveg elemek enyhítik a szilárd fekete konyha megjelenését. Előszobabútorok bőséges tárolási lehetőséget biztosítanak. A szürke és fehér fürdőszoba divatos beton padlóval és hangulatos, színes LED fényrendszerrel rendelkezik. Az egy hálószobás otthon terve megmutatja, hogyan lehet egy kicsi teret nagy hatékonysággal elosztani.

Második stúdió apartmanunk, üvegfalú hálószobával inkább természetes, úgynevezett földes színpalettát alkalmaz. A nappali helyiségben egy modern dohányzóasztal szett áll a barna bőr kanapé előtt, tökéletes egyensúlyt teremtve a mélybarna háttérrel. A társalgó feletti álmennyezetről felfüggesztett világítótest az egész lakás központi eleme.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Az üveg hálószobai válaszfal ebben az esetben nem éri el a mennyezetet. A két étkezős függő lámpa eltérő kialakítású, hogy jelezze a terület és a cél megváltozását. Az étkezőt a fehér, fa és fekete kombinációja uralja, mely kiegészíti a szomszédos konyhát. A világos zöld fürdőszobai garnitúra és a hozzá illő WC hozzáad egy váratlan csavart ad a fürdőszobához, és maga az árnyalat kontrasztban áll a beton padlóburkolattal.

Harmadik és egyben utolsó stúdiónk üveg hálószobás stúdiólakás, kissé grandiózusabb kivitelben. A hálószoba üvegfala kifinomult hátteret ad a szofisztikált stílusú társalgónak. A csúcsminőségű modern csillár egy sötétbarna bőr kanapéra és egy luxus igazi bőr szőnyegre szórja fényét. A fekete-fehér középkori dohányzóasztal-készlet tükrözi a mennyezet kör alakú témáját. A karcsú halszálka-burkolt padló zökkenőmentesen fut az üvegezett válaszfal alatt. Az üvegfal nehéz fekete kerete drámát illusztrál, és szinte kíváncsivá tesz, hogy mi rejlik mögötte. Az étkezőben négy kültéri, boho stílusú szék határol egy egyszerű négyszögletes étkezőasztalt. Rácsos falszerkezet díszíti az étkező falát. Egy óriás falfestmény mutatja az étkezőasztal helyét, csakúgy, mint egy egyszerű függő lámpa, amely alacsonyan van lógatva az asztallap fölött. Egy keskeny elválasztó jelzi a konyha kezdetét. A fekete egységek L alakú kialakításúak, és egyetlen világos sárga polc a faliszekrények sorában töri meg a sötét színpalettát.

A hálószobát szintén a fekete díszíti. A sötét sémát a botanikus művészeti elemek és a beltéri növények zöldellése emeli ki, mint például a lenyűgöző béke liliom az éjjeli szekrényen. Az ablak redőnyök leengedhetőek szükség esetén a hálószobában. A hálószoba egyik végében egy üveges gardrób szoba található, mely a nyitott oldalakon keresztül hozzáférhető. Az üvegfalú fürdőszobában folytatódik az üveges téma.

Forrás: www.home-designing.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható hétköznap reggel 8-17 óra között és szombaton 9-13 óra között:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Tolnai Melinda: 100-as mellék (melinda@kp.hu)
- Zsebő Zsanett: 103-es mellék (zszs@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb