Lakberendezés és stílus

Kompakt játékos lakás

A minimalista lakásokban, ahol kicsik a helyiségek, fontos, hogy úgy adjunk személyiséget a tereknek, hogy a praktikum ne sérüljön.

Ebben a lakásban a színpompák eklektikus lakótereket tesznek lehetővé, amelyek kis csomagban kínálják a hasznosságot és a stílust. A lengyel Zarysy cég által megtervezett 48,2 m2-es otthon a lengyelországi Krakkóban található és méreteiben azt mutatja, hogy egy kisebb helyiség személyiséggel és hasznossággal is rendelkezhet. A nappalinak ebben a nézetében láthatóak a nagy ablakok és az ajtó, amely az erkélyre vezet, rengeteg fényt adva a nyitott kialakításnak.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


A modern, kerek alakú, hajlított dohányzóasztal és plüss rózsaszín szőnyeg, megfelel a konyhai csempe rózsaszínének. A nappali a hálószobába nyílik, rengeteg függőleges szekrénytárolóval, valamint a konyhafelületen és a folyosókon a semleges paletta részeként szürkéket használnak. Miközben kompakt, a tér érezhetően használható, és játékos varázsa van. Az egyfalas konyha alkotó kövei a zöld és a rózsaszín amiket a tér más területein is megtalálunk.

forrás:home-designing.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb