Lakberendezés és stílus

8 belső tér, amelyek monokróm palettát használnak a kifejezésre

Egy mentazöld szemüvegbolttól egy jegesszürke bőrápoló klinikáig a galéria belső terei monokromatikus palettákkal rendelkeznek.

A monokróm paletták csak egy fő színt használnak az egész térben, a tónusok, árnyalatok és árnyalatok variációit a bútorokba, a felületekbe és egyéb részletekbe építik be.

Az alábbi terek, amelyek a kiskereskedelmitől a lakossági belső terekig terjednek, a sötétbarnától a világos rózsaszínig terjedő színeket használnak, a kifejezésre:

Veja Madrid üzlet, Spanyolország, a Plantea Estudio által

A Plantea Estudio úgy tervezte ezt a madridi Veja üzletet, hogy a stúdió nagyon keveset dolgozott a térben, így a nyers héj szabadon maradt, és földes anyagokkal dolgozott. A bézs színű betonpadokat vakolattal bevont falakkal párosították, hogy a színek által dominált teret alakítsanak ki, és enyhén kontrasztosak az eredeti téglával.

Aesop, USA, az Odami tervezésében

A torontói székhelyű Odami stúdió világoszöld mikrocementtel vonta be ezt a minimalista Aesop üzletet Los Angelesben, hogy közvetlen kontrasztot teremtsen a márka jellegzetes barna palackjaival. A padlót, falakat, mennyezetet, vitrineket, központi mosogatót és bársonyfüggönyt borító belső menta zöld színét a környező táj buja völgyei ihlették.

A Moco Múzeum üzlethelyisége, Spanyolországban, Isern Serra által

A Six N Five művész számítógéppel generált képét az Isern Serra tervezőstúdió fordította le erre a barcelonai üzlethelyiségre, amely a Moco Múzeumhoz kapcsolódik. A Six N Five pasztell árnyalatú koncepcióiról ismert, amelyeket Isern Serra rózsaszín mikrocement felhasználásával valósított meg a belső terek bevonására.

PJ Glasses, Spanyolország, tervező: El Departament0

Ezt az El Departamento által tervezett barcelonai szemüvegboltot úgy tervezték, hogy különböző zöld árnyalatokkal próbálja kihívni a szemet. “Az emberi szem több zöld árnyalatot képes megkülönböztetni, mint bármely más szín” – mondta El Departamento a projekt kapcsán. – “Ez azért van, mert mélyen bennünk még mindig a történelem előtti korszak vadászai vagyunk.”


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


Mureli House, Ukrajna, a Makhno Stúdió által

Az orosz invázió előtt elkészült Mureli-ház Ukrajnában változatos textúrákat és formákat alkalmaz ugyanabban a színben, hogy dinamikus, mégis megnyugtató teret hozzon létre. Az egyetlen kivétel a teljesen bézs színű paletta alól a fő fürdőszoba, amelyben rózsaszín ombre üveggel díszített zuhanyzó található.

Bao étterem, Kanada, a StudioAC által

Az ontariói bevásárlóközpontban található kínai éttermet a kanadai StudioAC cég hozta létre, hogy hatékony étkezési és elvihető élményt nyújtson jellegzetes stílussal. Mikrocement, rozsdamentes acél és vinil felhasználásával a stúdió lágy szürkébe burkolta a belső teret, reagálva a helyszínre, miközben a külső könnyen beleolvad a környező üzletekbe.

Remedy Place, USA, tervező: Remedy Place

A Remedy Place puha bútorokat és meleg tónusokat használt a hagyományos orvosi létesítmények szembeállítására ebben a New York-i wellnessközpontban. A tér falai velencei vakolattal vannak burkolva, és sötétbarna bőr kanapékkal és szekrényekkel vannak berendezve, így a stúdió társalapítója, Jonathan Leary szerint “a gyógyulásra tervezték”.

AER Skinlab, Kanada, a Leckie Studio jóvoltából

A Leckie Studio által tervezett vancouveri bőrápoló laboratóriumot barlangnak vagy kőfejtőnek képzelték el. A recepciót és a falakat márvánnyal burkolták, a világosszürke színű kezelőszobákkal a szomszédos folyosón. A térbe egy cseppkőszerű, Tyvekből készült installációt helyeztek el, amely további világosszürke rétegekkel gazdagította a barlangos teret.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb