Home / Hírek / 18 emeletes, 55 méter magas faházat építettek 66 nap alatt

18 emeletes, 55 méter magas faházat építettek 66 nap alatt

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

12578571_0f729f07339a5c0413e8601f64457572_wm18 emeletes könnyűszerkezetes faházat eddig még nem látott a világ, most viszont Vancouverben úgy döntöttek, hogy az egyetemi kollégiumot a University of British Columbia intézményhez fából készítik el.

Az igazi érdekesség, hogy 66 nap alatt készült el a 18 emeletes fa szerkezetű ház az alapozástól az 53 méteres magasságig, külső kulcsrakész állapotig.

TWR-16.08.16-last-panel-up-800x475

Cp7n9GaXgAAXRsY

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

TWR-16.07.04-Seagate-Structure-construction-cam-800x533Az alapozás és az épület két lépcső és liftháza monolit vasbeton szerkezetből készült, viszont az összes többi szerkezet fából van.

A terveket egy helyi építész csapat végezte az Acton Ostry. Az épület fő tervezője a média kérésére felelt a legtöbbet feltett kérdésre, mely szerint mennyire tűzbiztos egy ilyen faszerkezetes épület? A válasz az volt, hogy ha valaki látott már erdőt leégni, akkor azt is tudja, hogy az erdőben a fák nem dőlnek el, nem semmisülnek meg. Csupán a kéreg ég meg, majd az elszenesedik, így védi meg magát a magas hőmérséklettől, hiszen oxigén már nem tud ezután a fa belsejébe jutni és így az nem tud elégni.

A földrengésnek pedig a faszerkezetes és acélszerkezetes házak sokkal jobban ellenállnak, mint hagyományos társaik.

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Szerkezetkész családi ház akció

Rendeljen most szerkezetkész családi házat cégünktől. Szerkezetkész családi házat cégünk most akár két hét alatt …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.