„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Kiemelt

Készültségi szintek friss referencia képekkel a jelenleg folyó építkezéseinkről

2024-es ütemtervünk szerint kulcsrakész megrendelést már csak nagyon limitáltan tudunk vállalni az idei évre.

Cégünknél alapvetően 6 készültségi fokra van lehetőség szerződni, és igény szerint még ezeket is tudjuk tovább személyre szabni, amennyiben erre van igény.

A legalacsonyabb készültségi szint a vázszerkezetkész állapot, mely palánkolás nélkül, csak az épület csontvázára vonatkozik, legyen az fából, acélból vagy a STEICO BIO szerkezetből. Ilyenkor az összes fal-és tetőszerkezet legyártásra, üzemi szerelésre, és a helyszínen összeállításra kerül.

A következő a listán a szerkezetkész készültség, mely a vázszerkezet készültségre ráépülően tartalmazza az összes külső és belső falak egyoldali palánkolását, a tetőfóliázást, tetőlécezést, bádogozást, a vízszintes eresz felszerelését és a tetőfedést.

A külső kulcsrakész készültségi fokunk tartalmazza a külső nyílászárókat, a párkányokat, a függőleges ereszrendszert, illetve el van látva külső hőszigeteléssel, dryvit vakolatrendszerrel és külső színezéssel.

A félkész készültségi fokunkban a szerkezetkész állapothoz még hozzá társul a belső összes fal és födém hőszigetelése és palánkolása, külső hőszigetelés és vakolás nélkül.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Amennyiben érdekli cégünk tevékenysége, kérjük vegye fel velünk a kapcsolatot! Előzetes időpontfoglalással személyes megbeszélésre is várjuk kedves leendő ügyfeleinket tököli üzemünkben és bemutatótermünkben.

Az emelt szintű félkész készültség a legnépszerűbb, hiszen tulajdonképpen magába foglalja a külső kulcsrakész készültés és a félkész készültség teljes tartalmát, tehát kívülről teljesen elkészült a ház, belülről pedig az összes fal és mennyezeti hőszigetelés és palánkolás teljesítésre kerül.

Értelemszerűen a legmagasabb készültségi fokunk a kulcsrakész állapot, melyben a ház 100%-os készültségben kerül átadásra, ahová már csak költözni kell.

A KP SALES HOUSE KFT kiemelkedően energiatakarékos könnyűszerkezetes családi házakat kivitelez acél- vagy faszerkezettel. 2024-ben faszerkezetes, ezen belül is a STEICO BIO szerkezeti rendünk hatalmas népszerűségnek örvend, hiszen teljesen ökológiai rétegrenddel rendelkezik, melyben sem kőzetgyapotot, sem pedig polisztirol szigetelést nem alkalmazunk. Ebből adódóan a szerkezet páratechnikailag nyitott marad, nincs szükség párazárásra, csak párafékezésre, mellyel egy teljesen lélegző szerkezetet kapunk.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb