„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

napi hírmorzsák

SO – Az IL bemutatja a revitalizált művészeti campus tervezését a detroiti kikötőben

A SO-IL a detroiti Library Street Collective-vel együttműködve felfedte az új művészeti campus tervét a Stanton Yards kikötőjében a Detroit folyón. 

A fejlesztés magában foglalja egy 110 éves templom, egy megszűnt pékség és egy korábbi ipari terület újjáélesztését, így a már használaton kívüli vízparti létesítményt „dinamikus kulturális kényelemmé” alakítják. A projekt célja, hogy kibővítse a Little Village programját, a kulturális és művészeti színteréről elismert változatos művészeti negyedet.

Az új multiművészeti campus a Detroit-folyó meglévő kikötőjéhez kapcsolódik. A projektben szereplő négy ipari épület újjáélesztett tereit úgy alakították ki, hogy alkalmazkodjanak többféle művészeti, műhely-, oktatási, performansz-, galéria- és rekreációs tevékenységhez. A Jefferson Avenue menti bejárati tér ferde hálós lombkoronát kap, amely identitásérzetet ad a térnek, míg az utcára néző szerkezetek perforációi megnyitják a teret, így a közönség felfedezheti a további tereket, például az udvarokat. és a webhely magja. Ez a központi köztér kohéziót teremt a városi térben, támogatja a közösségi eseményeket, művészeti installációkat és szabadidős tevékenységeket.

A tervben szereplő négy épület homlokzatát a tervek szerint a történelmi gyökerek elvesztése nélkül revitalizálják. A projekt a meglévő anyagok újrafelhasználását részesíti előnyben. A fém burkolat nyúlásait áttetsző polikarbonátra cserélik a természetes fény növelése érdekében, míg az új ablakok és tetőablakok hozzájárulnak a tér megnyílásához. A beavatkozás az ismert, de kontrasztos anyagok palettáját is kiemeli, mint például a polírozott fém, a kalapált beton és a réteges tégla. A tereprendezést a Stratégiai + Tervezési Hivatal (OSD) irányítja, amely a helyszín természeti szépségének helyreállítására összpontosít.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.archdaily.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb