Home / Modern és luxus házak / Modern beton ház Buenos Airesben

Modern beton ház Buenos Airesben

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Művészi és modern, ez a Buenos Aires-i otthon, amelyben a modern építészet és a nyitott terek fúziója valósul meg.

A Ciudad y Arquitectura által tervezett épület üveg, beton és fém szögletes szerkezete keveredik a környező növényzettel. Moreno városára a fákkal szegélyezett utcák, gazdag, burjánzó kertek és széles nyitott terek jellemzőek. A ház valójában egy nagy parkban helyezkedik el, ugyan mérete megegyezik a szomszédos ingatlanokkal, de egyedi stílus és építészeti kifejezés jellemzi.

Large-wood-front-door-with-red-pots-for-plants

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A felhasznált anyagok modernek, a szerkezet domináns anyaga a beton és ez meghatározza a tereket, amelyek nagy ablakokkal vannak keretezve. Az acéllemezek stilisztikai elemként szolgálnak. Ezenkívül a panelek csúsztathatóak, rugalmasan alakíthatóak, a fény, a magánélet kívánt fokának függvényében. A kültéri betonpanel megtöri az ablakok széles sávját, és összekapcsolja a formatervezést.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern családi otthon

Minden otthonnak saját története van, és néhány esetben ez a történet korábban kezdődik, illetve számos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.