Home / Lakberendezés és stílus / Milyen a rusztikus elegáns stílus?

Milyen a rusztikus elegáns stílus?

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A “rusztikus elegáns design” kifejezést az utóbbi időben sokat lehet hallani, és higgyék el, ez nem csak esküvőkre vonatkozik.

Míg ez a kifejezés minden bizonnyal felidézi a felújított pajta ünnepségekről és a kézműves termékekkel kapcsolatos emlékeinket, az otthoni dekorációban szemet gyönyörködtető stílussá vált. Első pillantásra azonban az esztétika ezen kombinációja elmosódhat, ha nem figyelünk a részletekre. Nehéz meghatározni, hogy hol van az ideális egyensúly a két stílus között, és megérteni, hogyan lehet őket olyan módon összehozni, amely mind a könnyedséggel, mind a kényelemmel összeegyeztethető.

rustic-chic-open-concept

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Hogyan készítsünk rusztikus elegáns belső tereket? Válasszunk modern bútorokat és rusztikus kiegészítőket. Érdemes kényelmes textileket választani és naturális színeket, anyagokat használni. Nézze végig a képgalériát és merítsen ötleteket!

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

10 ötlet a kihasználatlan sarkokhoz

Mindannyiunk rendelkezik vele. Bizony, ez az egyik sarok az otthonunkban, ami csak egy kicsit különbözik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.