„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Luxus villát épített a Studio VDGA Dubaiban

Egy sor egymást metsző tömb és üreg alkotja a House of Courtyards. Az otthon az indiai Studio VDGA építészeti cég épített Dubai egyik negyedében. A számos udvar köré rendezett otthont úgy tervezték, hogy utánozza a hagyományos sivatagi építészetet, miközben az indiai design szempontjaira támaszkodik.

A helyi építészetet tükrözni kívánó Studio VDGA texturált, tömbös térfogatokból és magas falakból alakította ki otthonát. A belső terekben és a homlokzaton egyaránt meleg tónusokkal és Corten acéllal.

Belül a szobák három nagy emeleten voltak elosztva. A földszinten a lobby és az otthoni iroda található a legközelebb a bejárathoz. Az udvar körül egy tér található, amely hozzáférést biztosít a nyitott terű konyhához, nappalihoz és étkezőhöz, amely egy vendégszobához kapcsolódik.

A földszinten található további terek között két fürdőszobás vendégszoba található, amelyek a vendégszobából nyílnak, valamint a személyzet konyhája és lakóterei. Az emelet másik vége felé formális nappali és étkező terek találhatók, amelyek különleges alkalmakkor használhatók.

Az anyagpalettát a stúdió a lehető legminimálisabbra kívánta redukálni. Az emeleten a hálószobákban márványpadló található. Ezt más fehér elemek, mint a padlótól a mennyezetig érő függönyök és a világos kőfalak egészítenek ki. 


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az alagsori szint a család sofőrje számára kialakított lakosztályból és parkolóhelyekből áll, melyet az otthon fő úszómedencéje szegélyez. A legtöbb teret az otthon téglalap alakú térfogata határozza meg. Ezzel ellenben medence körül organikus formákat vezettek be, beleértve az íves nyílásokat.

Az otthoni terek között félig kültéri udvarok és kertek sora jött létre. Számos udvaron vízfelületek és medencék találhatók, melyek kiegyenlített tereprendezésűek, kézzel vésett indiai homokkőből.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb