Home / Lakberendezés és stílus / Barátságos svéd apartman

Barátságos svéd apartman

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Ez a barátságos skandináv apartman Göteborgban, Svédország szívében található. Az eredeti, századfordulatos báját nagyrészt magas mennyezetek, fa padlóburkolatok, profilozott díszlécek, mennyezeti medálok és öntöttvas radiátorok adják.

Ahogy belépünk a háromszobás lakásba, kényelmesen nagynak tűnik, köszönhetően a fehér falaknak és a fényes burkolólapoknak. Ahogy megyünk tovább, csodálatos nappali fogad minket kijárattal az erkélyre, amely középen áll. A konyha és étkező elrendezés optimális azok számára, akik szeretnek barátokat meghívni vacsorára. A kis teraszon a vendégek egy pohár borral a kezükben élvezhetik a napsütést, mielőtt folytatják az estét az egyik belvárosi étteremben.

lovely-apartment-6

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

A lakás túlsó végén csendes hálószoba található, a  hangulat itt rendkívül nyugodt. A szoba nagy, és könnyen beilleszkedik a franciaágy és a kis íróasztal. A folyosó jobb oldalán egy második hálószoba található, amely az udvarra néz.

forrás:freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

10 ötlet a kihasználatlan sarkokhoz

Mindannyiunk rendelkezik vele. Bizony, ez az egyik sarok az otthonunkban, ami csak egy kicsit különbözik …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.