Home / Modern és luxus házak / Régi tégla ház átlakaítása

Régi tégla ház átlakaítása

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Az öreg házak karakteresebbek, néha jobb megoldás az újbóli felfedezésük és átalakításuk, mint a semmiből felhúzni egy teljesen új házat.

Ezt az ausztrál rezidenciát nagyon különlegesnek találtuk. A 490 négyzetméteres otthon, eredetileg az 1970-es években épült. Teljes és drasztikus átalakítást kapott 2015-ben, az Inbetween Architecture által. Nem sok maradt az eredeti házból, mivel nagyrészt áttervezték és átszervezték. Eredetileg sötét volt és nem túl praktikus, legalábbis nem olyan formában, ahogy a házakat ma látjuk. Az elemek egy része megmaradt, és ez magában foglalja a külső kettős téglafalat és a felfüggesztett betonlapot az első emeleten. Minden mást azonban fel kellett áldozni az új terv érdekében.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Az építészek minden erőfeszítése a ház természetes megvilágításának és a természetes szellőztetés maximalizálására, valamint az energiatakarékosság javítására irányult. A ház két szinten van kialakítva, a családi és közös terek a felső emeleten találhatók, kilátást nyújtva a kertre és az uszoda területére, míg a földszinten vannak a hálószobák és egyéb akusztikus szigetelést igénylő terek. A konyha nagy és nyitott, összeköttetésben az étkezővel, közel áll az ablakokhoz, így a tulajdonosok élvezhetik a kilátást.

forrás:homedit.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..