„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Régi tégla ház átlakaítása

Az öreg házak karakteresebbek, néha jobb megoldás az újbóli felfedezésük és átalakításuk, mint a semmiből felhúzni egy teljesen új házat.

Ezt az ausztrál rezidenciát nagyon különlegesnek találtuk. A 490 négyzetméteres otthon, eredetileg az 1970-es években épült. Teljes és drasztikus átalakítást kapott 2015-ben, az Inbetween Architecture által. Nem sok maradt az eredeti házból, mivel nagyrészt áttervezték és átszervezték. Eredetileg sötét volt és nem túl praktikus, legalábbis nem olyan formában, ahogy a házakat ma látjuk. Az elemek egy része megmaradt, és ez magában foglalja a külső kettős téglafalat és a felfüggesztett betonlapot az első emeleten. Minden mást azonban fel kellett áldozni az új terv érdekében.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Az építészek minden erőfeszítése a ház természetes megvilágításának és a természetes szellőztetés maximalizálására, valamint az energiatakarékosság javítására irányult. A ház két szinten van kialakítva, a családi és közös terek a felső emeleten találhatók, kilátást nyújtva a kertre és az uszoda területére, míg a földszinten vannak a hálószobák és egyéb akusztikus szigetelést igénylő terek. A konyha nagy és nyitott, összeköttetésben az étkezővel, közel áll az ablakokhoz, így a tulajdonosok élvezhetik a kilátást.

forrás:homedit.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Egy hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb