„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Lakás átalakítás Ukrajnában

Hogyan terveznél meg egy lakást? Nagyon jó ötletnek tartjuk, ahogy az Olha Wood Interiors megálmodta ezt a lakást 2016-ban.

Ukrajnában található egy épület 28.-dik emeletén. A tulajdonosnak néhány egyértelmű kérése volt a lakás szervezésével és belső kialakításával kapcsolatban. Azt akarta, hogy a tér színes legyen, tartalmazzon jógázásra alkalmas területet és beltéri kertet, illetve két kanapéval is rendelkezzen a vendégek számára. A tervezők mindezt megcsinálták, és sikerült nagyon sok karaktert adni az otthonnak.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A lakásban meleg és barátságos a légkör, valamint a hideg és durva, csupasz betonfelületek jellege miatt a tervezők két különféle fát alkalmaztak a dekorációba, és széles körben használták őket különböző formákban. Különösen érdekes a padlóburkolat, két tónusú halszálkás mintával, amely kiegészíti a betont és a minimalista bútorokat. A cseresznyefa, tölgyfa és rétegelt lemez mellett a tervezők rózsaszínű és zöld elemeket tettek a lakásba.

forrás:Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb