Home / Kiemelt cikkeink / Nulla energiás luxus családi házak építése a Kp.hu 20 éves tapasztalatával akár 4 hónapos kulcsrakész kivitelezéssel

Nulla energiás luxus családi házak építése a Kp.hu 20 éves tapasztalatával akár 4 hónapos kulcsrakész kivitelezéssel

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A www.kp.hu az idén 20 éves lett és úgy döntöttünk, hogy az elmúlt 20 év összes tapasztalatát felhasználva létrehozunk egy olyan nulla energiás családi ház rendszert, mely egyrészről nulla forint rezsiköltséggel üzemel, másrészről a fűtés-, szellőztetés- és árnyékolástechnika mellett a világításrendszer, a biztonságtechnika és a hangtechnika is okosház vezérléssel kombinált.

A legtermészetesebb módon a luxus házainkban minden beépített építőanyag prémium kategóriájú, modern és innovatív alapanyagokból készül, legyen szó a hőszigetelésről, gépészetről, vagy a burkolatokról.

Igen halljuk már az első és legfontosabb kérdést, vagy inkább kijelentést, hogy ez biztosan nagyon drága lesz.
Mi erre pedig azt válaszoljuk, hogy aki bemegy egy Bentley vagy egy Rolls-Royce szalonba az sem az árak után fog először érdeklődni, de ezzel együtt megnyugtatunk minden kedves érdeklődőt, hogy nem csak azok érhetik el ezt a LUXUS családi ház kategóriát, akik az előbb említett autók után érdeklődnek, hiszen egy budapesti frekventált részen lévő lakás árából egy nulla energiás, LUXUS családi házat kaphatnak rengeteg hasznos extrával.
Igen-igen tudjuk, hogy ez még nem mondott senkinek semmit, akkor kezdjünk a műszaki tartalommal és az árakkal, hogy ne kelljen az olvasóknak egyből lapozni, hogy hát én ezt úgy sem tudom kifizetni.

Egy négyzetméter LUXUS családi ház ára 520-620 ezer forint között lesz, mely függ a ház méretétől, alakjától, az alkalmazott műszaki megoldásoktól és a beépített burkolatoktól, szerelvényektől, nyílászáróktól. A LUXUS családi házak minimális mérete bruttó 240 m².

Lássuk mit is kapunk a pénzünkért:

 • U=0,08W/m2K hőátbocsátási értékű fal- és födémszerkezet, zárt cellás purhab szigetelés a falban, padlóban és a födémben
 • Kripton gázzal töltött 3 rétegű üvegezésű nyílászárók, melyek a legkorszerűbb vasalat nélküli üvegszálas, vagy alumínium szerkezettel készülnek
 • Napelemes és szélerőműves energia termelés
 • Modern távfelügyelt hűtés-fűtésrendszer és hővisszanyerős szellőztető rendszer
 • Teljes okosház vezérlés a világítás, a fűtés, a hangtechnika, a biztonsági rendszer, a beléptető rendszer, az elektromos áram termelés és az árnyékolástechnika tekintetében
 • Modern alumínium redőny, vagy zsaluzia kialakítás okosházon keresztüli motoros mozgatással
 • Beléptető rendszer, távfelügyelet, külön kód és belépési jogosultság a gyerekeknek, takarítónak, családtagoknak
 • Minden fürdőben hidro-masszázs zuhanykabin és kád, termosztatikus csaptelepekkel
 • Okos japán wc-bidé rengeteg kényelmi és higiéniai szolgáltatással
 • Ledes világításrendszer, (RGBW) melynek színvilága és a fényerősség az okosház rendszer segítségével szabályozható
 • Külső kompozit vagy szálcement homlokzat burkolat
 • Rejtett ereszrendszer
 • 25 ezer forintos alapárral kalkulált belső padló- és falburkolatok
 • 300 ezer forintos alapárral kalkulált beltéri ajtók rejtett vasalatokkal 3D marással, egyedi színekkel, mintákkal

Tehát egy bruttó 250 m2-es LUXUS családi ház költségvetése cca. 135 millió forint körül várható.

A LUXUS házat több technológiával tudjuk Önnek felépíteni:

 • Thermo-Burok építési mód, melynek minden külső szerkezeti eleme egy termikus burkolatként szigetelt, belül a beton összes előnyével, mint például a hőtárolás. (8 hónapos határidő)
 • Könnyűszerkezetes acélvázas EnergyFriendHome családi ház építési technológiával. (6 hónapos kulcsrakész kivitelezési határidővel)
 • Könnyűszerkezetes, nagypaneles, favázas üzemi előregyártott építési eljárással. (4 hónapos kulcsrakész kivitelezési határidővel)
 • Modern falazóblokkos technológiával azoknak, akik a hagyományosban bíznak. (9 hónapos kulcsrakész kivitelezési határidő)
 • Családi ház nyomtatással előállított technológiával azoknak, akik a legmodernebbet szeretnék választani. Ez az építési mód csak 2019. április hónapban történő kezdésre szerződhető. (4 hónapos kulcsrakész kivitelezési határidővel)

Amennyiben a burkolás és festési munkák nélkül kerül megrendelésre a kivitelezés, a határidők 2-3 hónappal csökkennek! A fenti kivitelezési határidők egyszintes családi ház esetén érvényesek. Többszintes házak esetében a födémek kötési ideje miatt több hetes leállásokkal kell számolni, melyet egyeztetni szükséges.Az alábbi elérhetőségeinken kollégáinkkal kapcsolatba léphet és tájékoztatást kaphat a családi ház építés folyamatáról. A bemutatótermünkben az összes építési technológiánkat élőben tekintheti meg. Lehetőség van komoly építési szándék esetében helyszínen történő építkezés bejárásra épülőfélben és átadott házunk esetében is.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Nagy Sándor: 06 70 368 75 28
Foltán Anita: 06 20 444 44 24
Szabó Tamás: 06 70 325 11 23

A családi ház építésére vonatkozó határidők kész tervek, valamint elkészített alapozás, aljzatbeton esetén érvényesek. Amennyiben Ön nem rendelkezik tervekkel, illetve az alapozásra nincs szakembere, természetesen ezekben is segítségére leszünk, így ön egy szerződéssel le tudja fedni a tervezési, kivitelezési feladatokat.

 

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Családi ház építés egy lakás árának a feléért

A lakások Budapesten jelenleg 655 ezer forintos négyzetméterenkénti átlagáron cserélnek tulajdonost. Az ár megdöbbentően magas …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..