fbpx
Home / Modern és luxus házak / V-alakú otthon Kolumbiában

V-alakú otthon Kolumbiában

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Napjainkban úgy tűnik, hogy szinte egyöntetűen hajlamosak olyan házak tervezésére és építésére, amelyek erős kapcsolatban állnak a természettel. Jellemzően a magas és széles ablakok, csúszó üvegajtók, tetőablakok vagy nagy teraszok és kertek közös design elemekké váltak. Ez azonban nem jelenti azt, hogy minden modern és kortárs ház egyforma lenne.

A Gozu House projektje megmutatja nekünk, hogy többféleképpen tud kapcsolódni egy ház a környezetéhez. A Gozu House Kolumbiában, El Retiro-ban található. A telek szélén ül, amely egy nagy völgyre néz, és a hegyek körvonalait láthatjuk messziről kirajzolódni. Ezt az 500 négyzetméteres otthont az OPUS tervezte és 2015-ben fejeződött be a kivitelezés. Nagyon különleges ház született, aminek először nézzük meg a formáját. A belső terek két fő épületrészbe vannak elrendezve, amely valójában két különálló szárny, ami középen találkozik egymással.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Az egyik rész a ház szociális területeit tartalmazza, és kelet felé orientálódik, amely csodálatos kilátást nyújt a völgyre. A másik rész a privát tereket tartalmazza, és nyitva áll az erdő felé, ami lehetővé teszi, hogy nagyobb privát teret biztosítson. A meglehetősen szokatlan alaprajz szinte V-alakú megjelenést kölcsönöz az otthonnak. Ráadásul a ház zöldtetővel is rendelkezik, amely lehetővé teszi, hogy jobban illeszkedjen a természetbe.

forrás:homedit.com

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Olaszországi luxus

A faházak általában nem túl nagy méretűek, de ez nem jelenti azt, hogy nincsenek kivételek. …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..