Home / Lakberendezés és stílus / Táblafesték ötletek hálószobába

Táblafesték ötletek hálószobába

A táblafesték a design világ kedvence, minden szobában jól mutat, például a hálószobában is. Mivel a hálószobák jellemzően olyan privát terek, ahol szabadon szárnyalhat a képzeletet és a kreativitás, érdemes használni a táblafestéket díszítésükre.

Így a lehetséges rajzok száma végtelen, és nem állandó. Nézzünk néhány csodálatos ötletet a hálószobában lévő táblafesték használatához. Az egyik legegyszerűbb módja ha a teljes falat lefestjük. A nagy méretű geometrikus formák különösen jól illeszkednek az akadémiai témákhoz, mint a tudomány; a fenti terv nagymértékben kihasználja a kémiai mintákat. De a nagyszerű dolog a táblafestéknél az, hogy többszínű krétát is használhatunk a művészi tervekhez.

Az ágy mögötti fal festése is jó módja annak, hogy ne kelljen nehéz műtárgyakat vagy nagyméretű festményeket a fejünk felé akasztani. Így mindig lehet frissíteni a képet anélkül, hogy unalmassá válna.

Ha nem akarunk túl drasztikusak lenni, akkor keretezett táblákat is használhatunk, a világos keret vonzó kontrasztot eredményez.

forrás:freshome.com

Ajánló

Modern loft átalakítás

TÍPUSTERVEK Műszaki Tartalom és ár összehasonlítás ÁRAJÁNLAT SAJÁT TERVRE Kapcsolat Néhány felújítás könnyű, és néhány …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..