„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Hírek

Megnyílt az első Torrente romkocsma – nézd meg a képeket

A Torrente film rajongók számára romkocsma nyílt Tenerifén, ahol a film szereplőjeként érezhetjük magunkat.

Cégünk Santa Cruz De Tenerife szigetén kapott megbízást a Torrente Ruin Pub teljes belsőépítészeti kialakítására.

A teljes belső építészeti tervezést és kivitelezést, dekorációit, bútorokat, világítástechnikát, festményeket, szobrokat a Kp Sales House Kft készítette a közel 500 nm2-es helyen.

Az asztalok, székek, padok, bútorok és a bár több, több száz raklap felhasználásával lett kialakítva.

Az elképzelés az volt, hogy mint a Torrente filmek, úgy ez a hely is szakítson a normál értékekkel és valami romkocsmás feeling legyen megvalósítva. Mivel hazánk a romkocsmák fellegvára, így hoztuk magunkkal a romkocsma design megoldásokat és mellőztünk minden szokványos gyári megoldást.

120 fő részére készült ülőhely és asztal, valamint egy 17 méteres bárpult és 100 darab üveg befogadására alkalmas polcrendszer, illetve 25 m2 falburkolat. Gyakorlatilag 6 tonna raklap famennyiséget dolgoztunk fel, a tudatos és gazdaságos anyag kihasználást bizonyítja, hogy összesen 3% alatti, azaz 150 kg hulladék fa keletkezett, melyből pár alkalommal tudunk majd grillparty-t rendezni. Szinte minden olyan anyagot bedolgoztunk, ami vágási leeső anyag volt, kizárólag a szeghúzásnál elrepedő, eltörő anyagból lett tűzifa.

A világításrendszert horganyzott vízvezetékcsövekből és idomokból, csaptelepekből készítettük, mely igazi retro dizájnt biztosít.
A régi kopott burkolatot a legtöbb helyen műgyantás festékkel átfestettük, de volt ahol először csemperagasztóval lekentük a felületet és utána jöhetett a retro festék design.

Több, mint 100 m2 falfestmény készült a film részleteit megelevenítve.

A munkát egy nemzetközi teammel végezte a Kp Sales House Kft, míg a bútorokat és a világításrendszert magyar csapat készítette, addig a grafikai feladatokat uruguay-i, orosz és bulgár művészek végezték irányításunk alatt.

A romkocsma pár hete nyitott és főként a helyi lakosok és spanyol ajkú turisták körében arat sikereket, mert számukra olyan ez a film, mint a magyaroknak az Üvegtigris vagy a Csinibaba. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy spanyol nyelvterületen kívül Magyarországon és Görögországban volt sikeres a film. A magyar sikert főként Csuja Imre remek szinkronhangjának köszönhetjük. Tenerife legfelkapottabb latin zenekarai mellett az elmúlt hetekben fellépett Kefír, Axel a Kerozin frontembere, valamint a P-Box és Ómen frontembere Koroknai Árpi is, ők mindnyájan nagy Torrente rajongók.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Torrente Ruin Pub kitalálói és üzemeltetői magyar vállalkozók, akik a Torrente film jogait birtokló és főszerepet játszó Santiago Segura spanyol színész közreműködésével és engedélyével valósították meg álmukat.

A Torrente Ruin Pub Tenerife csak az első helyszín, ezután Budapesten nyitják a következő romkocsmájukat, melyhez keresik a megfelelő helyszínt, majd ezt követően több spanyol várost céloznak meg a Torrente Film rajongóinak nagy örömére. A romkocsmában azon sem kell csodálkozni, ha Santiago Segura csapolja a sörünket.

Ha Tenerifén jársz, akkor mindenképpen látogasd meg a helyet és ha megemlíted, hogy a Kp.hu oldalon olvastad a cikket, garantáltan kapsz pár ikonikus Torrente ajándékot és egy pohár sört grátiszban.

Torrente Ruin Pub Facebook oldala: https://www.facebook.com/TorrenteRuinPub/
Torrente Ruin Pub weboldala: http://torrente.pub
Instagram oldal: https://www.instagram.com/torrenteruinpub/

A Torrente Ruin Pub étlapján pár magyar jellegzetes étel is megtalálható többek között a marha gulyás és a mákos tészta, de készítenek magyaros burgert is, aminek érdekessége, hogy a 200 grammos marha húspogácsába 50 gramm magyar kolbászt kevernek és úgy sütik meg. Egyébként az étterem rész inkább minőségi street food ételeket kínál kedvező áron. Természetesen a nemzetközi italkínálatban 6 féle magyar pálinka is megtalálható és többféle csapolt sör közül is lehet választani köztük házi főzött IPA sört.

Nézd meg a Torrente Ruin Pub fotóit és videóit:
Kis képre kattintva nagy méretben is megtekinthető.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb