„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Modern otthon a fény maximalizálásával

Seattle környékén a Madrona House hűvös, modern, kortárs otthonként szolgál egy fiatal és kreatív család számára. A formákat betonból és fém, üveg felhasználásával alakították ki, így ez a modern családi ház lényegében egy óda a sima formák és tiszta felületek felé.

Egy olyan városban, ahol a természetes napfény felbecsülhetetlen értékkel rendelkezik a Stephenson Design Collective építészei gondoskodtak arról, hogy olyan sok ablakot és fényforrást építsenek be a házba, amennyi csak lehetséges. Az előtérben padlótól mennyezetig érő ablakokkal díszített és feltűnő természetes fából készült lépcsőt láthatunk tiszta üveg korláttal.

madrona-house-1


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A konyhában a szekrényekkel párhuzamosan ablakokat helyeztek el és tetőablakokat is, hogy maximalizálják a természetes fényt a konyhasziget fölött / és étkező asztalnál. Matt üveg választja el a fürdőszobát a hálószobától, ez lehetővé teszi a természetes fény áramlását. Öntött betonpadló található, ami könnyen tisztítható és ez a kisgyerekes család számára előny.

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb