„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Modern és luxus házak

Modern ipari stílusú ház

Az Olson Kundig építészei a természet, az emberek és a kultúra közötti hidat képviselik. Projektjeik középpontjában az a gondolat áll, hogy az inspiráló környezet pozitív hatással van az emberek életére.

Ezt a modern épületet 2015-ben fejezték be Ketchumban. Az ügyfelek és az építészek megállapodtak már az elején abban, hogy erős kapcsolatot alakítanak ki a ház és környezet között. Az alkalmazott stratégiák megvalósították ezt és az átfogó tervezés alapjai az erős kontrasztok, bár a projekt egyik legfontosabb jellemzője az egyensúly az anyagok, színek és formák között.

Bigwood house. Sun Valley, Idaho. Image license: Olson Kundig Architects and Schuchart Dow. © Copyright 2015 Benjamin Benschneider All Rights Reserved. Usage may be arranged by contacting Benjamin Benschneider Photography. Email: bbenschneider@comcast.net or phone: 206-789-5973.
Bigwood house. Sun Valley, Idaho.
Image license: Olson Kundig Architects and Schuchart Dow.
© Copyright 2015 Benjamin Benschneider All Rights Reserved. Usage may be arranged by contacting Benjamin Benschneider Photography. Email: bbenschneider@comcast.net or phone: 206-789-5973.

Corten acélból készült a homlokzat, emellett megjelenik a kő, a beton és az üveg szerkezet. Míg az otthon keleti része a földbe süllyesztett, addig a nyugati rész konzolos alátámasztással megnyílik a környező hegyekre és a hatalmas, nyitott tájra. Így érdekes kapcsolat alakul ki a ház részek között, amelynek rejtve vannak a magán-szférái és közben mégis nyitott. A belső tér két fő részből áll, mindkettő nagy ablakokkal rendelkezik. A két épületrészt üvegből és acélból készült híd köti össze.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás: hoemdit.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb