„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

Loft semleges színekkel

A Tribeca loft átalakítása után, a tulajdonos a Decor Aid lakberendezéssel foglalkozó céget bízta meg a további tervezéssel, a cég luxus designt kínál egyszerűen és mindenki számára hozzáférhetően.

A kezdeti ötletelés után, a tervezők a semleges színpalettát javasolták, így lágy szürkék és alkalmilag feltűnő fekete szín határozza meg a lakást. Nyitott nappalit terveztek az ügyfelek igényeit szem előtt tartva. Amelyben van egy lekerekített társalgó terület, egyik oldalán enyhén leválasztott nappalival, a másik oldalán pedig egy tágas étkezővel. A szomszédos konyha is itt helyezkedik el, kicsi, de erős és funkcionális, tágas reggeliző hellyel.

With-the-number-of-pendants-youd-think-it-were-a-home-style-cafe-900x599


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Mivel a legtöbb loftban nagy a belmagasság, mindig kérdés, hogyan töltsék meg ezt az üres teret. A tervezők úgy döntöttek, hogy elegáns két-tónusú Flos lámpák tömegével egészítik ki a nyitott teret. Ez egy meglehetősen szokatlan kávézó-szerű világítási megoldás magán lakásban, de szerethető.

forrás:trendir.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb