Home / Modern és luxus házak / Meridai otthon kortárs stílusban

Meridai otthon kortárs stílusban

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Ez a ház Merida városában található, Mexikóban. 270 négyzetméter területet foglal el a telken, amely körülbelül 1000 négyzetmétert tesz ki.

A projektet a Mauricio Gallegos Arquitectos tervezte és az építkezés 2015-ben fejeződött be. A Yocatan-félsziget gyönyörű tájai ihlette őket egy olyan ház létrehozására, amely szorosan kapcsolódik a környezetéhez, és amely a zökkenőmentesen és természetes módon kapcsolódik a kerthez. A ház nyugat felől zárt és keleti irányban nyílik, ez a fajta tájolás biztosítja, hogy a lakók magánélete biztonságban legyen, de ugyanakkor kapcsolódik a nagy udvarhoz.

Merida-residence-features-an-open-plan-social-area-with-access-to-the-yard

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Így a belső terek hangulatosak, de nyitottak, világosak és tágasak is. Ami a ház általános felépítését és szerkezetét illeti, tiszta és egyszerű geometria által meghatározott projekt, a felesleges funkciók teljes hiányával. Az építészek hatékony anyagokat és építési módszereket használtak a kellemes egyszerűség fenntartására.

forrás: homedit.cm

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Modern családi otthon

Minden otthonnak saját története van, és néhány esetben ez a történet korábban kezdődik, illetve számos …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.