„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Meridai otthon kortárs stílusban

Ez a ház Merida városában található, Mexikóban. 270 négyzetméter területet foglal el a telken, amely körülbelül 1000 négyzetmétert tesz ki.

A projektet a Mauricio Gallegos Arquitectos tervezte és az építkezés 2015-ben fejeződött be. A Yocatan-félsziget gyönyörű tájai ihlette őket egy olyan ház létrehozására, amely szorosan kapcsolódik a környezetéhez, és amely a zökkenőmentesen és természetes módon kapcsolódik a kerthez. A ház nyugat felől zárt és keleti irányban nyílik, ez a fajta tájolás biztosítja, hogy a lakók magánélete biztonságban legyen, de ugyanakkor kapcsolódik a nagy udvarhoz.

Merida-residence-features-an-open-plan-social-area-with-access-to-the-yard


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Így a belső terek hangulatosak, de nyitottak, világosak és tágasak is. Ami a ház általános felépítését és szerkezetét illeti, tiszta és egyszerű geometria által meghatározott projekt, a felesleges funkciók teljes hiányával. Az építészek hatékony anyagokat és építési módszereket használtak a kellemes egyszerűség fenntartására.

forrás: homedit.cmKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb