„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Jaime Juárez luxusvillája a friss minimalizmus jegyében

A természet zöldjével törték meg a hófehér ház világos vászonjának csendjét a mexikói Moreliában. A letisztult, éles vonalú otthont, mely több különálló blokkból áll, a Jaime Juárez R Arquitecto stúdió tervezte.

A helyi stúdiónak a telek szokatlan háromszög alakja szerint kellett gondolkodnia. Két egyszintes és egy harmadik, kisebb, kétszintes szerkezetet terveztek, melyek falai teljes egészében téglából és betonból épültek, majd azokat hófehérre vakolták, folytonosságot teremtve az ingatlan egész területén.

“A falakhoz téglát és betont használtunk, amelyeket fehérbe borítottuk, hogy egy tiszta vásznat hozzunk létre a visszaverődések és az árnyékok játékához” – mondta Jaime Juárez Ruiz, a stúdió alapítója a Dezeen-nek.

A San Antonio House Morelia városában található, egy történelmi városban, a mexikói Michoacán állam középső részén. A térség számos közelmúltbeli építészeti projektjére jellemző az élénkfehér burkolat. A San Antonio projektben egy medencével ellátott betonplatformot alkottak a két alsó blokk között. Az első blokkban nagyméretű üvegfelületek határolják a konyhát, a nyitott terű nappali és étkezőt, valamint a teraszt. A második blokk fehér falai mögött egy lakosztály található, egy hálószobával, és egy kisebb terasszal.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A kétszintes szerkezeten belül a földszinten található egy garázs, a felső emeleten további két hálószobával, ahová egy ultra- minimál fehér korláttal és fapadlóval ellátott lépcsőn keresztül lehet feljutni. A színes hangulatvilágítás mellett külön világítótestek vannak beállítva a 409 négyzetméteres rezidencián belül a telepített növényzet számára, mely elősegíti azok növekedését.

A gazdag élőnövényzet az egyszerű anyagpaletta kiegyenlítésére szolgál a belső terekben, annak fehér falaival, a fekete kőpadlójával és természetes fa elemeivel.

Forrás: www.dezeen.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb