Modern és luxus házak

Nyolc ház a tulajdonosok autógyűjteményének kiállítására

Az autó a sztár ebben a nyolc magánlakásban, amelyek mindegyikét olyan ügyfeleknek tervezték, akik szeretnék bemutatni és a középpontba helyezni szeretett autómodelljüket.

Autohaus, USA- Matt Fajkus Architecture A texasi Austinban található autógyűjtőnek épített Autohaus projekt földszintjén egy garázs és műhely található. Padlótól mennyezetig érő üvegfalak keretezik be a parkolóhelyet, és a nyeregtetős nappalit, amely egyben tetőt is képez a kültéri parkolóhely felett.

Takamatsu, Japán- FujiwaraMuro Architects A FujjiwaraMuro Architects egyetlen nyílást tervezett a ház bunker stílusú homlokzatába, hogy felhívja a figyelmet a tulajdonos sportautójára. A teljesen fehér ház egyébként nagyon privát. Belül, a földszinti nappaliból teljes kilátás nyílik az autóra, egy üvegfalon keresztül.

House Smilgu, Litvánia- Plazma Architecture Studio A vilniusi ház földszintjének üvegfallal ellátott sarkában büszkén jelenik meg a tulajdonos autója. Fából készült burkolat segít a háznak az azt körülvevő fákkal és a természettel való elvegyülésben, így a garázs az elülső homlokzat fókuszpontja lesz. A ház hátulján hatalmas, dupla magasságú ablakok néznek a kertre, így az bővelkedik a természetes napfényben annak ellenére, hogy az eleje teljesen zárt.

The Garage House, Portugália- Fala Atelier Fala Atelier alakította át a lisszaboni garázst egy fiatal pár otthonává, megtartotva annak eredeti rendeltetését. Kis autójukat egyenesen be lehet parkolni a nyitott tervű házba, amely élénk színű függönyökkel osztható külön helyiségekre.

Pagoda House, Bulgária- I / O Architects A Pagoda House a nevét a tulajdonos szeretett vintage Mercedes Pagoda-járól kapta, amelyet büszkén mutat be az üvegfalú garázsban. A lejtős telken elhelyezkedő ház fa lépcsőháza alatt helyezkedik el a klasszikus autót bemutató, nyers betonfalú garázs.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Basic House, Thaiföld- Brownhouse Ez a ház Bangkokban egy lelkes autógyűjtő és hat autó számára ad otthon, melyeket kettesével egy sorban lehet beparkolni a földszinten található üveges falú garázsba. Az garázs kiállítási oldalán egy otthoni iroda helyezkedik el, a végében pedig egy játszószoba található, homokozóval és játékautókkal a tulajdonos gyermekei számára.

Family House, Cseh Köztársaság- Stempel & Tesar A Stempel & Tesar cseh építészeti stúdió építette ezt a házat egy versenyautó sofőr számára az erkély alatti fedett- szabadtéri garázzsal. A ház földszintjének nagy része egy két autós műhelynek ad helyet.

Garage Loft, Hollandia- Studio OxL Ebben az egyszintes házban Arnhemben, amely egykor ács műhely volt, hatalmas ajtók találhatók, amelyek lehetővé teszik, hogy az ügyfél beparkolhassa elektromos sportkocsiját a fényes, fehér nappali közepére. Mivel az elektromos, a ház közepén ülhet a kipufogógázokból származó szennyezés vagy károsodás kockázata nélkül.

Forrás: www.dezeen.com


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close