Home / Modern és luxus házak / Inspiráció lapostetős házakhoz

Inspiráció lapostetős házakhoz

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A lapostető trend nagyon népszerű a modern és kortárs épületeknél, de valójában ősi, jellegzetessége az egyiptomi, perzsa és arab építészeti stílusnak.

A lapostető lejtése vagy emelkedése akár 10 fokos is lehet, amely lehetővé teszi, hogy a felületet teraszként, tetőteret vagy kertként használják. Az éltető tetők szinte mindig laposak és sok előnye van ennek a stílusnak. Azonban nem jó ötlet azokon a területeken, ahol sokat esik, mivel a tető vízzel telítődhet, vagy ahol a víz elfagyhat a tetőszerkezet károsodását okozhatja.

A cikkben szereplő első lapostetős házat Johan Sundberg tervezte és Svédországban található Trelleborgban. Igazán szép nyári menedék, amely lehetőség szerint egy nap állandó lakóhellyé válik. Az épület egyik oldala enyhén konzolos a gyengéd lejtőn, és az egyszerű és egyenletes kialakítás, belül és kívül, a szerkezet egyenes és jól megalapozott megjelenését biztosítja. A lapostető kiemeli a design linearitását és egyszerűségét. Nézze meg a többi lapostetős házat is képgalériánkban!

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

forrás:homedit.com

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..