„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Inspiráció lapostetős házakhoz

A lapostető trend nagyon népszerű a modern és kortárs épületeknél, de valójában ősi, jellegzetessége az egyiptomi, perzsa és arab építészeti stílusnak.

A lapostető lejtése vagy emelkedése akár 10 fokos is lehet, amely lehetővé teszi, hogy a felületet teraszként, tetőteret vagy kertként használják. Az éltető tetők szinte mindig laposak és sok előnye van ennek a stílusnak. Azonban nem jó ötlet azokon a területeken, ahol sokat esik, mivel a tető vízzel telítődhet, vagy ahol a víz elfagyhat a tetőszerkezet károsodását okozhatja.

A cikkben szereplő első lapostetős házat Johan Sundberg tervezte és Svédországban található Trelleborgban. Igazán szép nyári menedék, amely lehetőség szerint egy nap állandó lakóhellyé válik. Az épület egyik oldala enyhén konzolos a gyengéd lejtőn, és az egyszerű és egyenletes kialakítás, belül és kívül, a szerkezet egyenes és jól megalapozott megjelenését biztosítja. A lapostető kiemeli a design linearitását és egyszerűségét. Nézze meg a többi lapostetős házat is képgalériánkban!


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

forrás:homedit.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb