Home / Modern és luxus házak / 2018 medence trendjei

2018 medence trendjei

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

A nyári hőségben nincs annál kellemesebb, mint a víz mellett pihenni. A medencetulajdonosok egész évben várják, hogy végre használatba vehessék medencéjüket, így ha a szezonra szeretnéd a legtöbbet kihozni belőle, olvasd el a cikket.

A medencék hosszú utat tettek meg, mióta a második világháború után egyre népszerűbbek lettek. Nincs ahhoz fogható, mint a pihenés a medencében. Az egyetlen probléma, hogy amikor eljön az ideje, hogy kilépjünk a medencéből, a hideg esti levegő nem kellemes. Mivel könnyítheted meg az átmenetet? A kültéri kandalló ideális a medence szélén, akár mellette lehetnek kültéri bútorok is, ahol  barátaival és családjával eltöltheti az időt.

A medence magasított része lehetővé teszi, hogy élvezze a vizet anélkül, hogy nedves lenne a haja. A napozópolc vagy barnító polc – ideális, ha pihenni szeretne a vízben, de közben élvezheti a nap melegét.

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Ha azt szeretnéd, hogy a medence buja és trópusi legyen, folyóvizet is telepíthetsz a medence mellé. Először is, segít erősíteni a hangulatot, másodszor víz a sziklákon a medencéig a természet kiterjesztése. Ha a tájrendezés egészen a medence széléig tart úgy érezheti magát, mint egy oázisban.

forrás:freshome.com

. Budapestről új helyre költözött a bemutatótermünk és a készház gyárunk!

Új címünk: 2316. Tököl, Vince Tanya.
(Tököli Hév megállótól 250 m-re.)
Info: 06-20/444-44-24.

Az alábbi Google térkép segít a navigációban.


Hétfőtől-Péntekig 8-17 óráig Szombaton reggel 9-13 óráig vagyunk személyesen a bemutatóteremben elérhetőek.
A telefonos ügyfélszolgálatunkat minden nap 18 óráig elérheti.

Ajánló

Modern kabin a világ elől elbújásra

Érezted már valaha, hogy eleged van az őrült, technika-orientált világgal, és csak el akarsz menekülni …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..