„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

2018 medence trendjei

A nyári hőségben nincs annál kellemesebb, mint a víz mellett pihenni. A medencetulajdonosok egész évben várják, hogy végre használatba vehessék medencéjüket, így ha a szezonra szeretnéd a legtöbbet kihozni belőle, olvasd el a cikket.

A medencék hosszú utat tettek meg, mióta a második világháború után egyre népszerűbbek lettek. Nincs ahhoz fogható, mint a pihenés a medencében. Az egyetlen probléma, hogy amikor eljön az ideje, hogy kilépjünk a medencéből, a hideg esti levegő nem kellemes. Mivel könnyítheted meg az átmenetet? A kültéri kandalló ideális a medence szélén, akár mellette lehetnek kültéri bútorok is, ahol  barátaival és családjával eltöltheti az időt.

A medence magasított része lehetővé teszi, hogy élvezze a vizet anélkül, hogy nedves lenne a haja. A napozópolc vagy barnító polc – ideális, ha pihenni szeretne a vízben, de közben élvezheti a nap melegét.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ha azt szeretnéd, hogy a medence buja és trópusi legyen, folyóvizet is telepíthetsz a medence mellé. Először is, segít erősíteni a hangulatot, másodszor víz a sziklákon a medencéig a természet kiterjesztése. Ha a tájrendezés egészen a medence széléig tart úgy érezheti magát, mint egy oázisban.

forrás:freshome.com



Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb