„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Gyermek és tiniszoba ötletek

Hálószoba ötletek gyerekeknek: Tiramolla Loft Hálószoba a Tumideiről

Az olasz bútorgyártó honlapján az úgynevezett Tumidei-en található az alábbi gyermekhálószoba ötletek. Napjainkban sok bútorgyártó próbál előállni ötletesebbnél ötletesebb gyermekek tetőtéri szoba kollekcióval előállni.

A Loft ágy olyan, mint az emeletes ágy felnőtt értelmezése, és amikor így alakul át hirtelen egy egyszerű tetőtéri szoba, tetőtéri hálószobává, a végeredmény érdekes és szórakoztató egy gyermek számára. Hozzá kell tennünk, hogy bármennyire is fantasztikus ötletekkel van dolgunk, de ezek nem igazán működnek az alacsonyabb mennyezettel rendelkező otthonokban.

children-bedrooms8


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Jöjjön egy pár szó erről a kollekcióról a Tumideiről: “a Tiramolla projekt filozófiája a „végtelen határok nélkül”. A szerkezet csövek és alumínium öntőformákon túl, fantasztikus tároló helyekkel gazdagítva, maga is olyan mint egy játék, felszabadítva a fantázia használatával: 33 színben kapható, 6 melaminokból, 8 szín fémből és 6 szín metakrilából. ”

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb