„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Gyermek és tiniszoba ötletek

Játékos, modern tajvani otthon, beltéri csúszdával

Mindenkinek csak egy gyerekkora van, ezért a taiwani háztulajdonos szülők nem akartak egy pillanatot sem elpazarolni az értékes időből- az otthonuk felújítása során az elsődleges szempont a gyerekek igényei mellett a családi boldogság volt, azzal a céllal, hogy a csemetéknek páratlan gyermekkori emlékeik legyenek, amikor visszaemlékeznek majd a családi házra.

Az egyedi belső tereket egy fiatalos családi élet kaotikus lendületét követve alakította ki a HAO Design építészeti cég, ahol a bőséges játék terek sok lehetőséget kínálnak a kicsiknek az energiájuk elhasználására. A családközpontú otthon 138 négyzetméteren terül el, természetes fénnyel elárasztva, nyitott és levegős esztétikával. A megrendelő pár egy szabadon áramló helyet akartak, hogy inspirálják gyermekeik kreatív tevékenységeit.

A szoba egyik oldalán egy hatalmas könyvespolc található, egy beépített, kihúzható lépcsővel, melyek egy galériás játékterületre vezetnek. A kihúzható kialakítással a nappali nagyobb területté alakítható, amikor a lépcső éppen nincs használatban. A játszótér másik végén egy mókás beltéri csúszda található. A kreatív játszótér lehetővé teszi a család számára, hogy bármikor kiélvezhessék az energikus szórakozás lehetőségét, anélkül, hogy el kellene hagyniuk az otthonukat.

A rengeteg beltéri zöld növényzet vidám, kerti hangulatot teremt a belső terekben, amihez tökéletesen illenek a csupasz, naturális fa berendezések.

A játszóház “verandáját” terrakotta padlólapok, rengeteg növény és egy mókás hinta díszíti, amely tökéletes helyszínt kínál a szülőknek vagy a gyermekeknek a zongoránál való ülésre és az előadás kiélvezésére. Annak érdekében, hogy lehetőség legyen a helyiség megnagyobbítására, a csúszda könnyedén szétszerelhető és tárolható.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A hatalmas asztal nem csak a családi vacsoráknak ad helyet, az kreatív állomásként is funkcionál, ahol a háztulajdonosok, Mr. és Mrs. Stone és gyermekeik órákat töltenek együtt, különféle művészeti tevékenységeket folytatva. A 60 négyzetméteres helyiségben egy ülősarok is található, de még itt is megtalálható az informális hangulat, amely a gyermekekkel a földön való játszadozásához.

A konyhasziget a család lakóterének szerves része, mely tágas tárolóhelyekkel rendelkezik annak mind a négy oldalán. A bejáratnál található palatábla egy szórakoztató üzenőfalként szolgál a család számára, és persze “firka falként” a gyerekek számára. Az organikus, interaktív házban még a hálószobák rugalmas térként vannak kialakítva, ahol a léggömb lámpák adnak extra játékosságot a térhez.

Forrás: www.home-designing.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb