„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Gyermek és tiniszoba ötletek

SlideRider: alakítsd a lépcsőt csúszdává, néhány perc alatt

Gyermekkorban a kreativitás hajlamos elvadulni, és ez nem mindig nyilvánul meg a legbiztonságosabb módon. Mindannyian kipróbáltuk a lépcsőn való lecsúszást hálózsákokban, mosókosarakban, kartondobozokban vagy szemetes ládákban, kinek mi… Bármilyen szórakoztató is volt, ugyanolyan veszélyes is, és így a móka gyakran sírással végződött, ugye?!

Kreatív termékfeltaláló, Trisha Cleveland SlideRider készletének segítségével megelőzhetjük a gyerekek jelenlegi és jövőbeli generációit a sérülésektől. A termék lényegében egy nagyon hosszú, műanyaggal borított habszőnyeg, amely a lépcső mentén kihúzható, azt beltéri csúszdává alakítva. A csúszda két oldalán biztonsági lökhárítók találhatók, amelyek biztosítják, hogy a kicsik ne csússzanak a lépcső korlátjának, és alul egy puha leszálló párna található.

A mobil csúszda egyszerűen összehajtható egy praktikus kis csomagba, így könnyedén tárolható a következő használatig. Az összehajtott csomag mindkét oldala fogantyúkkal van ellátva, ami megkönnyíti a SlideRider mozgatását.

Cleveland a Quirky-vel közösen fejleszti a terméket, amely hétköznapi emberek találmányait varázsolja valós termékekké. A fejlesztési folyamat folyamatosan halad, de van egy megválaszolatlan kérdés: hogyan juthatnak vissza a gyerekek a lépcsőn a lecsúszás után?


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A logisztikát félretéve könnyen belátható, hogy egy ilyen szórakoztató és biztonságos termékre mindig lesz igény. A Quirky jelenleg olyan gyártót keres, aki képes ezt a koncepciót valódi értékesíthető termékké alakítani, és a lakosság véleményét kéri ki arról, hogy realisztikusan mennyibe kellene kerülnie a terméknek.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb