„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Gyermek és tiniszoba ötletek

Bunker- építő készletet dobott piacra egy apuka, akinek elege lett a rendetlen kanapé látványából

Amikor a gyerekek bunkert akarnak építeni, bizony a megfelelő építőanyagok után kutatva hajlamosak megsemmisíteni a rendet az egész házban, letépve a párnákat a kanapékról és a takarókat az ágyakról. De mi lenne, ha lenne egy külön bunkerépítő-készletük? A jelenleg a Kickstarterként létező FORT beépített mágnesekkel ellátott 12 nagyméretű puha építőelemet tartalmaz öt különböző- négyzet, téglalap, háromszög, félkör és egy íves formában, így számos kombinációban összeállíthatók.

A kreatív készletet egy olyan apuka tervezte, akinek elege lett a rendetlen kanapé látványából. A FORT a kék, a szürke, a zöld és a lila hat árnyalatában kapható, és a készlet folyamatosan bővíthető. A három és hat év közötti korosztályt szem előtt tartva, a mágnesek elég erősek ahhoz, hogy együtt tartsák a gyerek által épített struktúrákat. A készletből nem- mágneses opció is elérhető. Minden darab elég könnyű ahhoz, hogy egy kisgyermek fel tudja venni és elmozdítani. A műbőr kárpit szintén könnyen letörölhető, ellentétben a legtöbb szövetpárnával. Ez azt is jelenti, hogy a készlet akár kint is használható a gyepen.

A darabok elég nagyok drámai kastélyok megépítéséhez, de ez azt is jelenti, hogy nem éppen kompakt a tárolás szempontjából. Elég kreativitással azonban az építőelemek pikk-pakk összeszerelhetők egy kis gyerekbarát kanapé vagy más átmeneti bútor formájába. A FORT készlethez extra kiegészítők is kaphatók, mint a szállítás megkönnyítését szolgáló hevedert és egy mikroszálas huzatot, amibe a készlet minden eleme belefér.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb