„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Érdekességek innovációkfal nyomtatásGyermek és tiniszoba ötletekkészház akciókLakberendezés és stílusLakberendező

Ecowall Be.yond – Természetes és környezetbarát falburkolat

Napjaink rohanó világában történő családi házépítések, lakásépítések és felújítások a kivitelezési határidő tekintetében egyre rövidülnek, így nagyon nehéz időben kiváló festő és burkoló szakmunkásokat találni. Ha pedig jó festő szakmunkásokhoz jutottunk, akkor az egészen biztos, hogy kifejezetten drága lesz, de ezt a későbbiekben bemutatjuk.

ecoWALL falpanellel készült burkolat, mely egyrészről nagyon szép, egészséges is

A kész glettelt és festett családi ház felülete a legtöbb esetben surlófényre érzékeny lesz, mely rendkívül bosszantó tud lenni, de a burkolási hibák is rendkívül elrontják az összképet, mert hiába a legjobb minőségű építőanyagok használata a kivitelezés közben, ha a burkolás vagy a festés, mely az egész munkából a látszó felület nem lesz tökéletes. Sokan nem tudják, hogy a festésnek és a glettelésnek vannak különböző minőségi kategóriái. Q1, Q2, Q3, Q4, a Q4-est gondolja mindenki jónak, de a festők 90%-a még Q3 minőséget sem képes létrehozni és így surlófényre hibás lesz a fal. Erről majd egy másik cikkünkben külön írást készítünk.

ecoWALL falpanel használatával egy természetes és egészséges lakókörnyezetet lehet kialakítani

Ráadásul a burkolatok és a festékek nagy része ránk emberekre nézve rendkívül komoly egészségügyi kockázatokkal jár közvetlenül vagy közvetetten, mely több év alatt különböző allergiák és betegségek kialakulásához vezethet. 

Ahhoz, hogy biztonságba tudjuk a családunk és saját egészségünket meszes- vagy vályogfestéket kell használni, de ha előtte már diszperziós festékkel dolgoztak, akkor ez már nem lehetséges. Fontos kiemelni, hogy a diszperziós festékek 99%-a emberekre káros anyagokkal van ellátva a rengeteg adalék miatt és nem is fog tudni párát felvenni a vakolatunk vagy a gipszkartonunk, azaz be leszünk dunsztolódva, ami páralecsapódáshoz vezethet, mely a penészgombák melegágya.

A jó hír, hogy egy közepes minőségű glettelés és festés anyag- és munkadíjának megfelelő összegért egy egészségre káros anyagoktól teljesen mentes, fenntartható, környezetbarát burkolatot tudunk ajánlani, mely a ház teljes élettartamát kiszolgálja, szemben a festés 2-5 évenkénti javításával és újra festésével. 

Esztétikus ecoWALL falburkolat a hálószobában

A jó hír mellé még egy pozitívum, hogy a falburkolat szerelését bárki otthonában el tudja végezni szakember bevonása nélkül. 

Amit még nagyon fontos megemlíteni, hogy a EcoWall Be.yond burkolatok közel ezer design mintával és színvilággal kaphatóak és akár egyedi mintával és színezéssel is elkészíthetőek. Az ecoWALL falpanel BIO termék, egészségre ártalmatlan formaldehidmentes OSB lapokból készül!

A fenntarthatóság és egészségközpontúság a jövőbiztos épületek egyik központi követelménye. Ezekben a szakterületekben az első osztályú faalapú anyagok központi szerepet játszanak az építésben. A faalapú ecoWALL megújuló nyersanyagokból készül. Így a kezdetektől fogva jó CO2-semleges kibocsátási lábnyomot garantálnak. A gyártás során a durva és finom faforgács felhasználása lehetővé teszi egy fa szinte teljes hasznosítását. A faalapú anyagok csökkentik az épületek beltéri légszennyezettségét, és hozzájárulnak az állandó egészséges élethez, munkához, tanuláshoz és alváshoz.

Az ecoWALL Be.yond termékek az európai egészségügyi norma E1 egészségügyi határérték kategóriájának egytizedét, de a nagyon szigorú német új standardoknak is csak egyötödét bocsátja ki magából, sőt a japán kibocsátási határérték 1/3-a alatt van a termék.

A fenntartható BE.YOND ecoWALL falpanelt nem csak nagyon könnyű saját magunknak felszerelni, hanem egy természetes fatermék is, amely csak fenntartható és bio-alapú összetevőket tartalmaz, és Európában, kimondottan erőforrás-barát módon gyártják. A BE.YOND ecoWall falpanelek a „Ha szereted a természetet, akkor élj is úgy” mottónkhoz hűen tökéletes termékek ahhoz, hogy fenntartható módon, egyedi stílusokkal tudja díszíteni a saját otthonát, irodáját, boltját vagy szállodáját.

Az ecoWALL falpanelek akár irodába, szállodába, kereskedelmi létesítménybe is egészséges és fenntartható, exkluzív dekorációt nyújtanak

3 alapszíne van az ecoWall Be.yond lapoknak 

OSB FEHÉR – a falak és a mennyezetek bevont felületei optikailag nagyítják a felületeket, és tökéletes hátteret jelentenek a lakberendezési tárgyak, valamint a dekorációs elemek számára.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

OSB NATÚR – ez a természettel való harmóniát jelenti. Meleg, kellemes légkört teremt a belső térben, ezáltal tökéletes a kikapcsolódáshoz és a jó hangulat biztosítására.

OSB GRAFIT – szigorúsága ellenére finom eleganciát áraszt. Az alapkollekció egyéb színjeivel párosítva egyedivé és harmonikussá teszi a belső teret.

Nézzen meg kicsit lentebb pár darab ecoWall Be.yond referencia fotót.

Küldjön egy e-mailt az info@kp.hu e-mail címre vagy hívja a kollégáinkat és egy napon belül többszáz ecoWall mintakatalógust küldenek online.

Neked melyik ecoWALL stílus illik a legjobban?

ecoWALL falpanel természetesen garázsban is használható

Mennyibe kerül az ecoWall Be.yond bio, természetes anyagból készülő falpanel?

Listaár: 10 990 Ft / m2. Akciónkat azok számára is elérhetővé tesszük aki csak kis mennyiséget szeretne vásárolni. Az ár ebben az esetben: 10 990 Ft / m2 helyett 9 990 Ft / m2

Hasonlítsuk össze egy jó minőségű Q4 glettelés és festés költségével az ecoWALL falburkolatot:

Q4 teljesen hibamentes festés és glettelés munkadíja 2023. év. végén: 6800-8800 Ft/m2
Anyagköltség, mint gipsz, élvédők, jó minőségű diszperziós festék, mely egyébként nem is egészséges: 2500 Ft/m2 , összesen ez négyzetméterenként 10-11 ezer forint körüli áron lesz.

Ha egy lakást vagy kisebb családi házat komplett el szeretnénk készíteni ecoWall anyagú természetes, bio, formaldehidmentes burkolattal, akkor 7599 forintos négyzetméter árral lehet kalkulálni, ehhez jön a ragasztó és a munkadíj, mely cca. 2500-3000 forint egy négyzetméterre vetítve. Jól látható, hogy egy árban lesz egy jó minőségű festés és gletteléssel vagy még olcsóbb is egy kicsit az ecoWALL rendszer.

Nagyon fontos kiemelni, hogy ez a speciális nyárfa OSB lapból, csiszolt felülettel és festéssel, majd lakkozással ellátott felület könnyen takarítható, mosható, az élettartama a ház élettartamával egyenértékű lehet, míg a festést 2-3 évente ajánlatos tisztasági célból újra festeni.

Keressen bennünket és kérjen katalógust a kollégáinktól az ecoWall termékekről. Igény esetén minimális felárral a saját design-hét is elkészítjük, mely lehet akár a cégének a logója vagy a kedvenc tájképe.Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb