családiházépítés külföldönHírek

Családiházépítés Ausztriában

Ausztria egész területén vállaljuk kiemelten energiatakarékos és nulla energiás családiházak kivitelezését.

Családiházaink felépítését Ausztriában, 100 nap alatt vállaljuk kulcsrakész kivitelezés esetén.

EnergyFriendHome acélszerkezetes készházas technológiánk Prémium kategóriás házak, teljesítik a legszigorúbb követelményeket a hőszigetelés tekintetében.

szlovákia-könnyűszerkezetes-ház-acélszerkezet-építés5A házaink falszerkezetében és a födémszerkezetében 40 cm hőszigetelést helyezünk el, a padlót 20 cm hőszigeteléssel látjuk el. A nyílászáróink 6 légkamrás műanyag profilokból készülnek, az üvegezés 3 rétegű és argon gázzal töltött, a kiemelt hőszigetelés érdekében.

house_h_by_bojaus_arquitectura-thumb-525xauto-65724

Az acélszerkezetes készházainkat egész Ausztria területén felépítjük. Igény esetén ProKoncept és IsoteQ házakat is kivitelezünk Bécs, Pinkafeld, Graz és Klagenfurt 50 km-es körzetében.

Minden családiházunk egyedi tervezéssel készül, a megrendelő és az építési hatóság igényeinek figyelembevételével és természetesen a telek tájolása alapján.

Áraink a nemzetközi piacon kiemelkedően kedvezőek, főként ha figyelembe vesszük az alábbiakban felsorolt pozitív tulajdonságokat, melyekért más technológiák esetén külön extra költségeket számolnak fel.
EnergyFriendHome könnyűszerkezetes ház1A fő pozitívumunk a rendkívüli gyorsaság, a kiemelten magas hőszigetelési értékek, a kellemes tiszta belső levegő, a méretpontosság, a földrengésvédelem, magasfokú tűzvédelem, valamint az 1% alatti hulladék megvalósításával a környezetünk védelme.

Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Zsebő Zsanett: 100-as mellék (zszs@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

A könnyűszerkezetes acélszerkezetes technológia rengeteg pozitív tulajdonsággal bír a faházakkal szemben, gondoljunk csak a méretpontosságra, a mérettartósságra, a vegyszeres védelem szükségtelenségére, a tűzvédelemre és az élettartamra.

A beruházó, megrendelő pénze nem fekszik hosszú hónapokon keresztül az építkezésben, hiszen 100 napon belül kulcsrakész kivitelezést garantálunk.

Az EnergyFriendHome technológiánk alkalmas arra, hogy a legextrémebb időjárási, földrengés veszélyességi és tűzvédelmi paramétereknek is megfeleljen.
Minden felhasznált alapanyagunk bevizsgált és minősített első osztályú építőipari termék.

Prémium EnergyFriendHome kiemelten energiatakarékos kulcsrakész családiházépítés Ausztria egész területén 2014. nyári átadással mindössze: 1000 EURO/m2.

Az ár tartalmazza az engedélyeztetés költségét, az alapozás díját, a kulcsrakész családiház felépítésének minden költségét. Az ár tartalmazza a “mehrwertsteuer” -t is. Az ár a bruttó négyzetméterre vonatkozik. 

Természetesen, ha Ön favázas családiházat szeretne Ausztriában építtetni, azt is vállaljuk. Favázas Prémium EnergyFriendHome kiemelten energiatakarékos kulcsrakész családi házaink 920 EURO/m2 áron rendelhetőek meg az acélszerkezetes házainkkal megegyező hőszigeteléssel és felszereltséggel.

Az áraink a “mehrwertsteuer” költségét is tartalmazzák.

Építési rendszerünkből készült már mobilház, garázs, nyaraló, családi ház, luxus villa, úszóház, szálloda, étterem, óvoda.
Referencia házépítőket is várunk Ausztria területéről.

Amennyiben kérdése van az ausztriai házépítéssel kapcsolatosan, kérjük hívja a +36-20/ 444-44-24-es telefonszámot.


Kp Sales House Ügyfélszolgálata az alábbi telefonszámokon hívható:
- 06-1/5-06-06-06
- 06-20/444-44-24
- 06-70/32-32-870
Kollégáink az alábbi melléken és e-mail címen érhetőek el:
- Li Nicole: 100-as mellék (nicole@kp.hu)
- Hauser Orsolya: 101-es mellék (orsi@kp.hu)
Központi e-mail: info@kp.hu

Címkék

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

Back to top button
Close