Home / Modern és luxus házak / Hagyományos tégla homlokzat szokatlan szerkezettel

Hagyományos tégla homlokzat szokatlan szerkezettel

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Az Amin Taha Architects tervezte meg ezt a nyeregtetős apartman komplexumot Észak-Londonban, az Egyesült Királyságban.

A hat apartman hagyományos tégla homlokzatú épületben, egyedi fonott erkélyekkel rendelkezik. A hat emeletes struktúrához az építészek ún. CLT szerkezetet használtak, laminált fenyő rétegek alkotják az épület alapszerkezetét, beton és acél helyett. Ezt a struktúrát veszi körül a homlokzaton a tégla, ami így zökkenőmentesen illeszkedik a két szomszédos épület jellegéhez.

barretts-grove-groupwork-and-amin-taha-architects-london-uk-residential-architecture_dezeen_2364_col_1

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Az utca felőli oldalra nagy bronz keretű ablakok nyílnak. A fonott fedett erkély pihenőhelyet biztosít és a fény bejutását is elősegíti. Mivel a belső szerkezet fa, ezért nem volt szükség gipszkarton falakra és álmennyezetekre. A CLT szerkezet látszik a belső terekben, csempe- vagy festék nélkül is meleg és barátságos hangulata van a lakásoknak.

forrás: freshome.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Alpine-mountain-house-perched-on-a-slope-surrounded-by-conifers

Alpesi családi ház

A francia Alpokban található ez a gyönyörű családi ház, olyan szerkezettel, amely egyrészt a hagyományos ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.