Home / Lakberendezés és stílus / Milánói loft egyedi design elemekkel

Milánói loft egyedi design elemekkel

Tetszik a Kp.hu?

Tetszik a cikk?

Silvio Stefani designer és a bútorgyártással foglalkozó Minacciolo együttműködésének eredménye ez az egyedülálló nagyvárosi loft Milánóban.

A belső design nem riad vissza a sötét árnyalatok használatától és különleges megoldásoktól. Nincsenek téglafalak vagy látványosan végigfutó csövek, amit esetleg várnánk egy ilyen loft stílusú lakástól. A fekete acélkeretes ablakok, betonpadló és nyitott tér az ami hasonló lehet, de a tervező és gyártó igazán karakteres és egyedi design elemekkel formálta meg a helyiséget.

Silvio-Stefani-collaborated-with-Minacciolo-to-create-a-unique-loft-in-Milan-900x600

. Építtesse velünk kiemelten energiatakarékos családiházát.

Referencia képeink Referencia videóink Így épül fel egy energiatakarékos családiház ÁRAJÁNLATKÉRÉS TÍPUSTERVEK ÁRAJÁNLATTAL
Ha már rendelkezik saját tervekkel, akkor egyedi árajánlatot készítünk. Ha típusterveink után érdeklődik, kérjük válassza a "típustervek" menüpontot.
EnergyFriendHome készházaink bemutatása
Műszaki tartalom Készházaink előnyei
SZERKEZETKÉSZ HÁZÉPÍTÉS CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS
CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL

MINŐSÉGIRÁNYÍTÁSI RENDSZER, MINŐSÍTÉSEK

ISO MINŐSÍTÉS:

A KP Sales House Kft a megrendelők még magasabb szintű kiszolgálásának érdekében "lakó- és nem lakó épület építése" területen minőségirányítási rendszert vezetett be és alkalmaz, mely megfelel az MSZ EN ISO 9001:2009 szabvány követelményeinek.___________________________________

MINŐSÍTETT VÁLLALKOZÁS:

Cégünket, Európa egyik vezető üzleti információ szolgáltatója a Bisnode "A" kategóriás (A – Creditworthy) vállalkozásként minősítette. Az A tanúsítványra a magyar piacon csupán a cégek 7,44 %-a jogosult. Velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata alacsony. A Bisnode az aktívan működő vállalkozásokat 300 mutató alapján vizsgálja, és napi szinten minősíti. A mutatók négy nagy csoportja: demográfiai adatok, pénzügyi eredmények, negatív és jogi események, és fizetési tapasztalatok.

Számos műalkotást láthatunk, amit a falra akasztás helyett inkább a falnak dőlve hagytak, fokozva ezzel a tetőtér különleges hangulatát. A függőleges kert vizuálisan elválasztja egymástól a zónákat, mégis átláthatóságot biztosít. Hihetetlenül kifinomult minták, sötét árnyalatok és merész lakberendezés teszi ezt loft-ot szépen felépítetté és hívogatóvá.

forrás: trendir.com

kp.hu ugyfelszolgalata

Ajánló

Black-and-white-subway-tiles-shower-design

Stílusos zuhanyfülkék

A mai rohanó világunkban a zuhanyfülkék szinte mindig kívánatosak a fürdőszobában. Mit tud adni egy ...

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.