„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Barcelona-i hangulat pár négyzetméteren

A nyár az év egyik legjobb évszaka és Barcelona pedig az egyik legkedveltebb nyaralóhely sok ember számára festői strandjaival.

Sokan próbálták megragadni a barcelonai nyár lényegét és néhány négyzetméteren megvalósítani, otthonná formálni. Most az Egue és a Seta nevű lakberendezéssel foglalkozó cég vállalkozott erre. A lakás célja, hogy megragadja az irigylésre méltó nyári hangulatot Barcelonában. Az otthont két ember számára tervezték, és több mint elegendő helyet is biztosít nekik, de a tér optimalizálása azért soha nem árt.

modern-painting-in-living-room


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Összesen három szoba van, ezek vizuálisan összekapcsolódnak. A ház színes, élénk és vidám, a kortárs festészeti mű dimenziót ad a helyiségnek, és rengeteg olyan vonást fedezhetünk fel, ami befolyásolja a hangulatot, ilyenek a díszvázák is, amik szeszélyesek és világosak, nyári virágokra emlékeztetve. Lineáris konyha, hangulatos nappali és két erkély található a lakásban, a legtöbbet a színek, a minták és a bútorok adják az otthonhoz.

forrás:homedesigning.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb