„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Lakberendezés és stílus

A barokk és rokokó stílus luxus ragyogása

A barokk és a rokokó népszerű stílusok, a hálószobák pedig azon helyek egyike, ahol ezek a design korszakok teljes fényükben ragyoghatnak.

A barokk bútorok és a rokokó elemek jellemzői kiválóan alkalmasak olyan helyiségekbe, ahol fontos, hogy gazdag, pihentető és fényűző legyen. Lágyan hajló vonalak és bőséges díszítés jellemzi a különféle szobákat. Nem biztos benne, hogy a barokk és a rokokó között mi a különbség? Röviden, a barokk a 17. századtól a 18. század elejéig terjedő időszakra jellemző, kecses és nehezebb stílus – “komolyabb”. A rokokót néha késő barokknak is nevezik, tipikusan könnyebb, nőiesebb és szeszélyesebb.

Decorating-a-princess-bedroom-with-baroque-beds-and-tufted-bed


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A barokk vagy a rokokó stílus beillesztése a hálószobákba viszonylag könnyen elvégezhető. A személyes preferencia persze döntő, hogy mennyire legyen hangsúlyos a megjelenés. A stílusok egyik legfontosabb eleme az arany. Mivel a fa mindig is a barokk bútorok kiemelkedő jellemzője volt, ezek aranyozását gyakran alkalmazzák. Nézd meg a következő hálószobákat és meríts ihletet belőlük!

forrás:homedit.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb