„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Jannah Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.
Modern és luxus házak

Vietnami óvoda a jövőért: Napkollektor-zöldtető és zöldségtermesztés

A Farming Kindergarten 3800 négyzetméteren terül el Vietnamban, a mezőgazdasági óvodát a Vo Trong Nghia Architects tervezte, egy elképesztő építészeti projekt keretében próbálja visszaadni a tudást az embereknek.

Vietnam a történelmileg mezőgazdasággal foglalkozó országok közé tartozik, ahol az emberek viszonyulása a természethez gyorsan változik. A Biên Hòa, Dong Nai-ban található kortárs óvoda arra törekszik, hogy két rendkívül fontos tevékenységet támogasson: a tanulást és az élelmiszer előállítását.

Farming-Kindergarten-by-Vo-Trong-Nghia-Architects-17 Az óvoda egy hatalmas gyár mellett helyezkedik el, ahol azok a szülők dolgoznak, akiknek a gyerekei az oviba járnak, mintegy 500 gyermekről van szó. Annak érdekében, hogy elmélyítsék a kapcsolatot a környezettel és a természettel az óvoda rendelkezik egy olyan összefüggő zöldtetővel, ahol a gyerekek számára játszóteret alakítottak ki és mezőgazdasági tapasztalatot szerezhetnek abban a kísérleti veteményeskertben, ahol öt különböző zöldséget termesztenek 200 nm-en.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Farming-Kindergarten-by-Vo-Trong-Nghia-Architects-13Az épület célja, hogy maximalizálja a fény és a friss levegő beáramlását, a modern óvoda szigetelt a zöld tetővel, és a zöld homlokzat beárnyékolja a belső tereket. Napkollektoros vízmelegítőt használnak és az újrahasznosított szennyvizet pedig a közeli gyárban használják öntözésre és WC öblítésre. Minden környezetbarát funkció megjelenik annak érdekében, hogy részt vállaljanak a gyermekek nevelésében.

forrás:freshome.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb