„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Úszó ház Amszterdamban

Hollandia ad otthont egy furcsa új trendnek, a “vízen élés”nek. Ez a koncepció az egyik lehetőség, hogy a vízzel elárasztott területek lakhatóak maradjanak, az ország nagy része ugyanis a tenger szintje alatt terül el.

Az otthont a + 31ARCHITECTS tervezte Amszterdamban és 200 négyzetméteres lakótér jellemzi, ami úszik a vízen. Az építészek szakértőkkel dolgoztak együtt, hogy a lehető legjobb végeredményt kapják meg. Az épített struktúra a pontonhíd elvén alapul, hogy úszólétesítményeket kapcsolnak egymással össze, ugyanis ez jobban megfelel a sekély vízen való használatnak.

Floating-Amsterdam-home-perforated-facade-at-night


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A dizájnja modern, a hangsúly a belső terek és a víz közötti kapcsolaton van. Az úszó ház üveg homlokzattal rendelkezik a víz felé, amely lehetővé teszi, hogy zavartalan kilátást kapjanak az ott lakók a nappaliból és a konyhából. A lebegő terasszal a ház tovább maximalizálja a kapcsolatot a külső és belső terek között.

forrás: homedit.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb