Home / Modern és luxus házak / Úszó ház Amszterdamban

Úszó ház Amszterdamban

Hollandia ad otthont egy furcsa új trendnek, a “vízen élés”nek. Ez a koncepció az egyik lehetőség, hogy a vízzel elárasztott területek lakhatóak maradjanak, az ország nagy része ugyanis a tenger szintje alatt terül el.

Az otthont a + 31ARCHITECTS tervezte Amszterdamban és 200 négyzetméteres lakótér jellemzi, ami úszik a vízen. Az építészek szakértőkkel dolgoztak együtt, hogy a lehető legjobb végeredményt kapják meg. Az épített struktúra a pontonhíd elvén alapul, hogy úszólétesítményeket kapcsolnak egymással össze, ugyanis ez jobban megfelel a sekély vízen való használatnak.

Floating-Amsterdam-home-perforated-facade-at-night

A dizájnja modern, a hangsúly a belső terek és a víz közötti kapcsolaton van. Az úszó ház üveg homlokzattal rendelkezik a víz felé, amely lehetővé teszi, hogy zavartalan kilátást kapjanak az ott lakók a nappaliból és a konyhából. A lebegő terasszal a ház tovább maximalizálja a kapcsolatot a külső és belső terek között.

forrás: homedit.com

Ajánló

Olaszországi luxus

CSALÁDI HÁZ ÉPÍTÉS 6 KÜLÖNBÖZŐ TECHNOLÓGIÁVAL A faházak általában nem túl nagy méretűek, de ez …

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..