„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Gyermek és tiniszoba ötletek

Újítsd fel a gyerek szobát: ötletes emeletes ágyak

Minden gyermek és felnőtt tudja, hogy semmi nem fogható a gyerek szoba testvérekkel váli megosztásához. Ez nem csak a kötődés egyik formája, hanem nagyon kényelmes is. Szinte azt mondhatjuk, hogy a megosztott szoba minden gyermek legnagyobb élményeinek helyszíne. Mindazonáltal a gyermekek számára semmi olyan elbűvölő, mint a emeletes ágyak. Feldobják a helyiséget, fokozzák az izgalmat, és persze helyet spórolnak. És ne felejtsük el, hogy nagyon szórakoztatók is. Ennek kapcsán van néhány emeletes ágy ötletünk, amelyek azonnal megváltoztatják a szoba koncepcióját, ha emeletes ágy vásárlásban gondolkozol vagy már van egy, csak egy kicsit fel szeretnéd dobni azt!

Ha valamije van a gyereknek dolog, az egy csomó cucc. A gyerekek szeretik gyűjteni azokat a tárgyakat, amelyek jelentőséggel bírnak számukra, legyen szó játékokról, iskolai felszerelésekről vagy mindkettőről. A gyerekekről ismert, hogy kicsit felhalmozódó komplexummal rendelkeznek, ezért mindig remek ötlet az ágy alatti tárolókat az emeletes ágyakba beépíteni, így a legtöbbet hozhatod ki anélkül, hogy a szobát túlzsúfolnád vagy megszakítanád a már meglévő dekorációt.
Ahelyett, hogy gondolkodás nélkül vennél egy emeletes ágyat, megfeledkezve annak élettartamáról vagy, hogy mennyire jól illik bele a helyiségbe, szoba alapterületével dolgozz inkább. Azt akarod elérni, hogy zökkenőmentesen megmaradjon a szoba mérete és stílusa, miközben az emeletes ágy válik a hely legfontosabb elemévé. 
Ha már van emeletes ágy a szobában, és egyszerűen csak felújítani szeretnéd, akkor hozzáadjon egy csúszdát! A csúszda nemcsak szórakoztató, hanem azonnal teljesen felújítja a helyiséget. Plusz, ki nem akart egy csúszdát a hálójában, amikor gyerek volt?! Add meg a gyerekeidnek a móka örömét, anélkül, hogy sok pénzt költenél! 
Egy mókás tapéta a háttérben mindig jó ötlet. Próbálj meg valami nagyon személyeset találni, elvégre is ezzel fog a gyerkőc este álomba szenderülni, és ezt látja majd elsőként reggelente!
Válassz egy témát és építkezz köré! Az egységesség lehetővé teszi az esetleges viták elkerülését, illetve akár sok évig fenntarthatók.
Fejezd ki a gyerkőcök személyiségét színekkel! Akár a szivárvány összes színét felhasználva, akár csak egy-egy árnyalattal dolgozva, teljesen felfrissítheted a szobát!
Helyezd az emeletes ágyat a következő szintre egy egyedi korláttal! Remek megoldás, ha a már meglévő bútordarabot szeretnéd egy kicsit feldobni!
Ne félj a mintáktól! Igazán mókás atmoszférát varázsolhatsz különféle geometriai minták keverésével! Remek, mivel nem “nem függő”, így akar egy kislány-kisfiú szobába is tökéletesen beépíthető!
Ha a modern stílus mellett döntesz, biztosan nem kell egy-két éven belül le cserélned az egész szobát! Ahogyan a gyerek nő, úgy változik ízlése és igénye is. Ezért érdemes elgondolkozni, hogy milyen jellegű bútorokat és színeket használunk.
Párna itt, párna ott… mindannyian tisztában vagyunk vele, hogy egy kedvenc párna mennyire meghatározó lehet gyermekkorunkban. Emellett fiatalkorban mindenki sok időt tölt a hálószobában, nem úgy mint felnőttként csak aludni járunk oda, gyerekként ott leckét írunk, játszunk, párnacsatázunk… mindennek elengedhetetlen eleme a sok-sok párna! Minél különbözőek, annál jobb!

Forrás: www.trendir.com


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb