„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Lakberendezés és stílus

A modern klasszikus stílus: minden, amire szükséged van otthonodban

A modern klasszikus formatervezési trend az, hogy a múltban talált inspirációt a modern ihletésű vizuális koncepcióba építjük be. A kecses új dizájn, klasszikus elemekkel és semleges színekkel keverve a recept egy időtlen projekt számára. Itt vannak tehát a legtrendibb modern klasszikus elemek:

A természet legnyersebb formája mutatkozik meg a “CAY” konzolon keresztül, miközben láva áramlik egy vulkánkitörés következtében. Bronzüvegből készült asztallappal és öntött sárgaréz alapjával ez a bejárati konzolasztal megtestesíti a természet modern klasszikus megnyilvánulását. 

Ihlette a Hattyú-tó. A 20. sz. Pjotr ​​Iljics Csajkovszkij zeneszerzőjének balettje, az “Odette Sofa” azt a történetet meséli el, amiben egy hercegnő hattyúvá vált egy gonosz varázsló átkával. Sziluettjét hangsúlyozza a csiszolt rézszerkezet és az aszimmetrikus hátlap kifinomult kialakítást és időtlen vonzerőt kínál.

A “Soleil Sofa” kanapé a stílusok és az érzékek szintézise. A híres Cirque de Soleil szelleme és küldetése ihlette, amelynek célja az idézés, provokálás és kiváltás. Lágy, füstös kanyarok finoman ölelik fel az ülést ebben az elegáns, kortárs stílusú kanapén. A legmagasabb szintű kényelem kivételével a sárgaréz részletekbe nyúló  kanapé tökéletesen kiegészíti az időtlen darab elegáns vonalát.

A “LANKA“ éjjeliszekrény a Srí Lanka-ban alkalmazott tradicionális módszer ihlette, a gólyaláb-horgászat, amely manapság eltűnőben van. A tengerfénybe beágyazott függőleges oszlopok a LANKA szerkezetének fő referenciái: matt fekete lakk palisander fa furnérréteggel borított fő teste melyet matt réz részletekkel támasztanak alá. Ez az éjjeliszekrény egy elegáns választás hálószobához lakossági vagy szállodai projektben. 


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

A Newton egy forradalmian új tárgy, amelyet azoknak az igényeinek kielégítésére hoztak létre, akik a legjobbakat keresik a kortárs bútorok kialakításában, finom részletekkel és kiváló minőségű anyagokkal keverve. A fizika törvényeit tiszteletben tartva a “Newton Freestanding“ a fémöntés ősi művészetéből nőtte ki magát, ahol a fém melegítésével gömbökké és félgömbökké alakításig dolgozzák azt. Mindegyik elem egyesítve van, hogy kiváló mintázatot és organikus struktúrát hozzon létre, drámai fekete lakkal és aranyozott díszítéssel kiegészítve. A szabadon álló tetejét sárgaréz körök alkotják, amelyek a természetes fa textúrához hasonló arany textúrával vannak megfaragva.

Forrás: www.interiordesignmagazines.euKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb