„A Földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.”

Modern és luxus házak

Trópusi tökéletesség: a Miami Beach-en épült villa saját úszható lagúnával rendelkezik

Fűtött sósvizes medence, amit egész évben használhatsz? Megvan. Hosszú, tolóüveges ajtók, amelyek eltörlik a határt a beltér és a kültér között? Pipa. Esetleg egy süllyesztett “beszélgetőgödör” ahol kényelmesen elfér a 30 legközelebbi barátod? Pipa. Idilli kilátás a lenyűgöző Art Deco égboltra és a közeli vízi utakon elszáguldó hajókra? Megvan. Egy 200 láb hosszú, magasított sétány, amely a saját, úszható lagúnája felett kanyarog? Dupla pipa.

Mindezek a jellemzők megtalálhatók a nagyon is valóságos (és nagyon drága) Casa Canalban, amelyet Marcio Kogan brazil építészirodája, a Studio MK27 tervezett. A Miami Beach Pine Tree Drive-on található luxusház most került a piacra 29,75 millió dollárért, és 15 000 négyzetméteres – nem számítva a hozzá tartozó további 3000 négyzetméteres épületet, amely művészeti galériaként, sportközpontként vagy különleges eseményekre alkalmas kereskedelmi helyiségként használható.

A Casa Canal jelenleg a Sotheby’s International Realty kínálatában szerepel. Az ingatlan körülbelül annyira “miami”, amennyire egy modern ház csak lehet, de a legtöbb ember nem fogja látni, ha egyszerűen csak elhalad mellette, köszönhetően a magánéletet fokozó másodlagos építménynek.

“Ez a szerkezet lehetővé tette, hogy a tervezéssel kiküszöböljük az elülső határolófal szükségességét, és szabályozza az ingatlanhoz való hozzáférést, miközben az utcaszegély lágyságát fenntartja” – magyarázza Barry Brodsky fejlesztő, aki korábban egy szomszédos, 22,5 millió dolláros otthon építését felügyelte.

Az otthon lenyűgöző, 100 láb hosszúságú, mesterséges lagúna egyértelműen az otthon meghatározó eleme. Bár a lagúna hemzseg az élő halaktól, organikusan szűrt, ami azt jelenti, hogy bárki, aki a természetes érzésű úszás élményére vágyik, azonnal beugorhat.


Keresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Trópusi környezetéhez hűen a ház szinte teljesen kinyitható a friss levegőre, amikor csak kívánja. A második emeleten, ahol a Casa Canal összes közös helyisége található, egy tolóüvegajtókkal bélelt, nagyvonalú terasz található. A földszinten a hálószobák közvetlenül a buja pázsitra, a medencére és a vízi útra vezetnek az egyik oldalon, a másik oldalon pedig a lagúnára.

Az otthon fő hálószobája feletti füves, zöld tető tökéletes hely arra, hogy elnyúljon a takarókon, és gyönyörködjön a környező kilátásban egy olyan magasságban, amely csak egy kicsit magasabb, mint a kígyószerű híd. Odalent egy fényűző kültéri konyha áll egy modern beszélgetőgödör mellett, amelyre az 1960-as és 70-es évekbeli elődei több mint büszkék lennének.

Forrás: www.dornob.comKeresse a "Kp Sales House Kft" ügyfélreferenseit az alábbi elérhetőségeken:

A telefonszámok csak hétköznap 8-17 óráig, szombaton 9-13 óráig érhetőek el


 

Ajánlott tartalom

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .

'Fel a tetejéhez' gomb